Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Appsit

Moikka!

Olettako te käyttäny minkäänlaisia puhelimeen saatavia urheilusovelluksia?
Ite latasin tänään SportTrackerin ja 7 minuutin treeni- sovelluksen.Onhan nuo sovellukset kyllä vähän sellasia, että ei sitä kovin monesti ainakaan itellä tule niitten avulla huhkittua, varsinkaan kotona (ja muualla en niitä ole käyttäny ees.. :D). Ja sitte ko käyttää, niin saattaa tehä vähän puoliteholla, koska "eihän se puhelin sitä tiiä, jos nyt ei ihan kunnolla kaikkia liikkeitä tee". Jepjep, mikä karhunpalvelus taas itelle.
Ite ainaki yleensä tartten joko jonku ohjaajan tai ryhmän paineen, tai edes sen kaverin, että tulee tehtyä kaikki liikkeet 100 %:ti.

Nykysinhän näitä sovelluksia kyllä saa vaikka ja mitä erilaisia, ja jos on valmis vähän maksamaan, niin saa hienojaki sovelluksia! Eli kyllä näitä sais käyttää ittekki ehkäpä enemmän :)
Täytyy tähän väliin kyllä kehua tuota 7 min treeniä! Oli tosi yksinkertasia, ja ihan perusliikkeitä, mutta kyllä siinä ihan oikeasti hiki ja puuskutus tullee, (ainaki huonokuntosemmalle ;) ) ko noita tekkee!
Piti tosiaan heti kokkeilla tuota sovellusta jo tännään. Käytiin ensin kävelylenkillä, ja sitte tämä päälle :)

Todistusaineistoa lenkkipolulta :P

Voisitte kertoa, millaisia urheilusovelluksia teidän puhelimista löytyy? :)

Huomenna alkais sitten taas työharjottelu. Vuodeosastolle olis suunta, tuttu paikka on jo ennestään. On taas miettimistä noissa syömisjutuissa. Siellä kun on aina ja joka päivä jotaki pullaa, keksejä yms tarjolla. Täytyy varmaan alkaa kantamaan omia herkkuja mukaan ja ihmetyttää muita ;)

Mutta mukavaa Sunnuntai iltaa kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3