Sivut

tiistai 17. helmikuuta 2015

Eilisen kuulumisia ja kahvakuulaa

Heippa ja mukavaa laskiaistiistaita!:)

Eilen lupailin kertoa vähän kuulumisia! :)
Eilen tuli tosiaan käytyä siellä ShockTheBooty-tunnilla! Ja voi kuulkaas, ei ole ennen kyllä niin nopeasti hiki tullu! Tunnilla tehtiin siis reisiin ja pakaraan kohdistuvia liikkeitä kovalla tahdilla ja patterimaisina sarjoina (eli esim. näin: ensin 20 kyykkyä, ja sitte hyppyjä steppilaudan yli 10, ja näitä 3 kierrosta vuorotellen). Jo eka sarjan jälkeen oli pää jo aivan hiestä märkä ja pulssi varmaan 100 miljoonaa.. :D ja mikä polte tuli jalkoihin.. huh!
Näistä ei teidän suruksenne nyt ole kuvia.;D
En yleensäkkään pidä millään tunneilla kännykkää mukana, joten tunneilta ei ainakaan aivan lähiaikoina tule olemaan kuvia.

Tänä aamuna ei kyllä jostain syystä ollu takareidet ollenkaan kipeät! :O Peba vähän, mutta ei kyllä juurikaan.. Ihmettelen kyllä suuresti, koska yleensä tuomosen jälkeen olen seuraavana päivänä tosi kipeä lihaksista :O Eikä voi kyllä sitä syyttää ettenkö olis kunnolla tehny, koska siellä tunnilla tuntu että reidet revähtää ko mentiin niin hurjalla vaunhdilla ja kovilla liikkeillä. Hmh, ehkä se kipu tullee huomenna.. ;D

Mutta sitte niitä reseptejä.
Eilen oli kyllä kokopäivän vähän makean nälkä.. Kotia ko pääsin, niin söin ensin lohta ja papuja, ja sitte halutti vielä makeaa. Kaapeissahan ei tietysti mitään ollu, joten tekasinpa sitten tämmösen smoothien:

1 banaani
n. ½ dl kevytmaitoa
n. 1 rkl Berryfect-mustaherukkajauhetta
n. 3 rkl maustamatonta heraproteiinia
n. 1 rkl chia-siemeniä
loraus tuoreen appelsiinin mehua

Ja olipahan muuten hyvää!! Heraproteiini maistu ehkä vähän liikaa läpi, mutta ei niin paljoa, etteikö olis voinu juua ;) Eli kun teette, niin laittakaa vähän vähemmän (ehkä n. 2 rkl)  tuota heraproteiinijauhetta :)

Ja sitte toinen ohje, eli ihanat banaaniletut:

2 banaania
n. 1 rkl Berryfect-mustaherukkajauhetta
n. 2-3 rkl maustamatonta heraproteiinia
loraus tuoreen appelsiinin mehua
n. 1-2 dl kauramaitoa
n. 1 dl mantelijauhoa
kookoshiutaleita maun mukaan
suolaa vähän (itellä jäi kyllä tämä kokonaan pois, mutta ei se paljoa haitannu)


Tänä iltana kävin vielä kahvakuulassa. Oli patterina harjottelua, ja kyllähän siinä taas hiki tuli :D vaikka aluksi tuntuu että jos son noin helppoa loppuun asti, niin ei tule ees kuuma :O Mistä lie johtu, että niin kevyesti kulki :)

Mutta nyt menen nukkumaan, aamulla kello soi taas 5.45 ja 7:ksi täytyy olla töissä. Enää pari aamua...
Öitä kaikille!

<3 Christina

Ps. Muistakaas käydä siellä laardisulaa.blogspot.fi sivulla lukemassa blogia, ja osallistumassa arvontaan!! :)

Ps. Tähän postaukseen ei tule nyt yhtään kuvaa, koska jostain syystä en voi tätä julkaista jos laitan kuvia :O Ärsyttävää.. ://

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3