Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Hellurei!

Heissan ja tervetuloa kaikki lukemaan uutta blogiani!! ^^

Laitan tähän alkuun vähän kuvia, jotka kertoo jotaki siitä, mistä tykkään:

Kukkia on ihana laittaa pöydille, varisnki keväällä.
Jälkiruoat
Villasukkien kutominen (nämä eivät kylläkään ole minun kutomani).
Ensimmäinen raakakakku EVER, ja oli ihan Sika hyvää! Uusia asioita kokeiluun ;)


Olen siis 21-v. nuori nainen Lapista. Asustelen tällä hetkellä poikaystäväni kanssa rivitalokaksiossa, ja käyn Lapin ammattiopistoa. Valmistun puolen vuoden sisällä lähihoitajaksi, ainaki tarkotus olis ;)
Haaveilen kuitenkin jostain muusta hyvinvointialan ammatista. Liikunta- ja ravitsemusjutut kiinnostaa kyllä, mutta saa nähä jääkö ne vain harrastuksiksi, vai voisko niitä lähteä sitten jossain vaiheessa ihan opiskelemaanki.. :) Ja hei, itse asiassa opiskelen myös samaan aikaan Lapin Avoimessa Yliopistossa Ravitsemusta! Voin näistä kertoa sitten myöhemmin vähän enemmän :)

Tänne blogin puolelle ajattelin kirjotella lähinnä elämäntapamuutokseen liittyviä juttuja ja kuinka edistyn/edistymmä siinä. Elämäntapamuutosta on yritetty jo varmaan parin vuoden ajan, mutta en nyt vois sanoa, että se kunnolla on tähän päivään asti pitäny, vaan joukossa on ollu pitkiäki pätkiä, ettei ole elämäntavat juurikaan kiinnostaneet. Lienekkö syynä koulu ja motivaation puute (vähän kaikkea kohtaan), liian vähäset rahat (koska liikuntaahan ei voi harrastaa ilman rahaa, daaa... ;D), kyllähän näitä selityksiä löytyy ;)
Tämän vuoden puolella kuitenki olen päättäny, ettei tämä homma nyt oikein voi enää näin mennä. Kohta nimittäin alkaa oikeasti fyysisellä puolella tulemaan ongelmia, jos ei asialle ala tekemään jotaki..
Mutta siis toki tulen kirjottelemaan myös esim. ruoka- ja leipomisohjeita (lisää vähemmän tervellisiä herkkuja löytyy minun ja poikaystäväni yhteisestä blogista---> coco.blogaaja.fi .

Mutta kysymyksiä saa aina esittää! :)

Hehe, hellu ei halunnu kuvaan.. :D
Moikka! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3