Sivut

tiistai 10. helmikuuta 2015

Hyvä ruoka parempi mieli :)

Näimpä juuri!
Tajusin tänään, kuinka hyvä fiilis oikeasti tulee siitä, ko on viimeinki ymmärtäny terveellisen syömisen salat ja kuinka se ruoka oikeasti maistuu Niiiiin hyvälle! Ennen sitä vaan lappo naamaan ruokaa välittämättä oikeastaan mistään mitään ja aika usein myös huonolla omalla tunnolla. Nyt ei kuitenkaan ennään tartte kärsiä semmosesta :)

Jos jääkaapissa on vain terveellisiä ruokia ja ruoan teko aineksia, niin mitä muuta niistä vois syntyä ko terveellistä ruokaa ;)

kuva googlesta
 

Valitettavasti edelleen aika monella ihmisellä on se käsitys, että jos ruoka on terveellistä niin se ei voi olla hyvvää.. Ja että ruoka sisältää sitten vain jotaki salaatin lehtiä ja kurkkua. Ja asiahan ei todellakaan mene näin! Mistäköhän tuommonen ajatus edes on peräsin :o Myönnän, että olen pitkästi ajatellu asiaa aivan juurikin näin, mutta ko ottaa asioista selvää, niin kyllähän se skaala on todella monipuolinen ko puhutaan terveellisestä ruoasta ;) Varmasti paljon monipuolisempi, ko se ko mietitään niitä huonoja ruokia (ns. mättöruoka).
Ihmiset ei sais luovuttaa sitä kokeilua heti ensimmäistä terveellisempää ruokaa syötyään, vaan pitäis kokkeilla paljon uusia, niin varmasti huomattais että ihan oikeasti se terveellinen ruoka on ihan sika hyvää! Ite olen mm. täysin hurahtanu erilaisiin marja- ja marjahedelmäsmoothieihin! <3 ollaan monena iltana tehty sellasta, ja voi luoja että on hyvää! Nyt sitä jo kaipaa joka ilta! Kohta tosin loppuu marjat pakkasesta tällä vauhilla muttaaah.... ;D Onneks kohta on kesä niin saa taas mm. tuoreita mansikoita ;)

Ai ei näytä hyvältä vai...? ;)


Tottakai jokaiselle on suotava myös ne hetket kun tekee mieli sitä vähemmän terveellistä ruokaa ;) Mutta kaikki on hyvin jos 9 kertaa 10 pysytään sillä "kaidalla polulla" ;D

Mutta se siitä hehkutuksesta :P

Tänä iltana oli taas tunnin mittanen kahvakuulatreeni. Kyllä kuulkaas taas hiki lensi :D huhhuh..
Viime kerralla oli kyllä rankkaa ko piti alussa pittää kokonaan taukoa parin kierroksen verran, koska muuten olisin maannu taju kankaalla siellä :p Mutta tällä kertaa oli kyllä niin hyvä tunti, ja kierroksia olis voinu tehä vielä vaikka pari lissää :D Oli kivaa, vaikka lähtiessä väsyttiki niin, että olis mielummin jääny kotia nukkumaan. :P

Väsyttääää....


Kahvakuulasta päästyä oli jo paaaljon parempi fiilis ;)


Mutta nyt ilta jatkuu The Big Bang Theoryn kattomisella ja saunalla ;)
Moikka! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3