Sivut

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kotitreeni

Hejsan! :)

Tehtiin tänään hellun kans kotona kotitreeni.
Mulla oli tarkotus ensin mennä zumbaan, mutta ko sitä ei ollu niin päätin sitte tehä kotona pikku treenin.Käytettiin tuota 7 min. treeni-sovellusta ja sitte vielä semmosta kahvakuula sovellusta. :) Oli vain tehokasta! ^^ Vaikka täytyy kyllä myöntää, että en antanu ittestäni niin paljoa, ko olisin voinu. Jos olis tehny kaks kertaa 7 min treenin ja sitte kahvakuulatreenin, niin sitten olis ollu parempi.. Mutta huomenna sitte sinne zumbaan ja kehonhuoltoon ;)

Kyllä se vaan niin on, että saa sitä kotonaki hien pintaan, jos vaan haluaa! ;)

Ruukaatteko jumpata kotona? Jos, niin miten? :)

Itse asiassa huomasin tuossa treenin jälkeen yhen jutun! Minun täytyy varmaan kohta ostaa uus, painavampi kahvakuula! Tuntu että niin kevyesti pysty heiluttelemaan tuota! Toki treenaan sillä niitä liikkeitä, joissa on pakko vielä olla kevyempi kuula, mutta kyllä joihinki liikkeisiin kohta tarttee jo sen painvamman kuulan.
Mullahan on siis nyt tuo 6 kg kuula. Aluksihan se tuntu, ettei sillä jaksa mithään, mutta yllättävän nopeasti on alkanu tuntumaan, että kevenee kerta kerralta tuo kuula :) Sekös jos mikä on positiivista ;)

Mutta nyt alan valmistautummaan nukkumaan menoon. Huomenna olis sitte vasta ilta 9 töihin meno, pari yövuoroa olis tiedossa nyt, ja sitte alkaa Hiihtoloma!! :D

Hyvää yötä kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3