Sivut

torstai 12. helmikuuta 2015

Väsyttääää...

Tänään oli kyllä niin väsymys päivä että huhhuh..
Aamulla piti herätä töihin klo 6. Ja lähes tauoton touhuaminen töissä + suht huono ruokarytmi yms. niin kyllähän se vie voimat. Mietin sitte töissä, että vois tännään käydä jollaki jumppatunnilla, mutta enpäs lähteny ko ei nyt ollu niin mukavan näköstä ohjelmaa siellä, ja en kyllä olis edes jaksanu lähteä. Pakko oli kuitenki tehä jotaki, vaikka lähellä oli etten jääny sohvalle makaamaan. Mutta tiiän, että illalla olis kaduttanu ihan pirusti, jos mitään en olis tehny.
Niimpä sitte päätin vetää kotona pikku kahvakuulatreenin :) Treeni sisälsi mm. paria eri sorttia kyykkyjä, maastavetoa (kahvakuulalla), lantion nostoa kahvakuula painona, etuheilautusta yms. Kyllähän se vaan sai kropan tärisemään :D Mutta nyt on paljon virkeämpi olo!! Joten jälleen kannatti tehä edes pikku treeni ;) Huomenna sitten luvassa kehonhuolto tunti VahvaSelkä :) Saa nähä kuinka huomenna on sitte paikat jumissa tämänpäiväsestä.. :D
Lauantaina osallistutaan muuten jumpparmaratonille, mutta kirjottelen siitä sitte myöhemmin ;)

Innostuimpas sitten tekemään vähän muffinseja! Ohje löytyi Täältä Nuohan on vähän terveellisempi versio tavallisista muffinseista. Oli ihan äly hyviä! Ainoa vain, että ne tarttu noihin paperisiin muffinssimuotteihin aika pahasti kiinni, joten kannattaa lisätä vähän jotaki muutaki öljyä ko pelkästään tuota kookosöljyä :)

Iltapalaa, slurps! Mansikoista ja banaanista syntyi mansikkabanaani-pirtelö :)


Äsken käytiin saunassa :) Ja loppuilta menneeki sitte syöden iltapalaa (ja niitä muffinseja ;) ) ja kattoen Rakas, sinusta on tullut pullukka- ohjelmaa :)

Moniko on seurannut kyseistä ohjelmaa?

Mutta nyt illan viettoon (toivottavasti en nukaha sohvalle, väsy iski taas :P)! Mukavaa iltaa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3