Sivut

perjantai 27. helmikuuta 2015

Yövuorot

Hejsan! :)

Kyllä tuntuu ottavan koville nämä yövuorot!

Eilen tuli illalla käytyä vielä zumbassa ja sen perään kehonhuoltotunti, ja illalla oliki sitte yövuoroon meno yheksäksi. Ihmeesti sitä aina yöllä jaksaa valvoa, vaikka kyllähän se aina meinaa vähän väsyttää. Mutta välillä torkahtaa aina vähän, ko ei ole akuuttia hommaa ;) Mutta nämä päiväthän ne onki sitte hankalia!
Heräsin tuossa puoli 12 aamulla/päivällä, ja kyllä on semmonen olo, että on yössä ollu.. Syän hakkas taas niin perskeleesti, ja tuntu että kohta soitan johonki, mutta onneksi ainaki nyt asettu :) Pitää koittaa torkahtaa vielä uuestaan nyt päivällä. Illalla on nimittäin vielä sitte toiseen yöhän meno, mutta onneksi sitte alkaa jo hiihtoloma! :)

Suurinpiirtein näin mennään viimestään yövuoron päätyttyä.. :D

Tännään en meinannu kyllä käyä missään jumpassa.. Tai meinasin eilen että vois käyä, mutta kyllä taitaa olla tännään parempi jättää välliin.. Huomenna tai sunnuntaina sitte!

Nyt koitan kirjotella noita koulujuttuja. Näyttösuunnitelman liittyen lähihoitajaopintoihin sain suurinpiirtein tehtyä. Tarttee vielä tulostaa se (töissä, koska meillä ei ole paperia.. :D) ja lisätä pari juttua :) Ja nyt vuorossa sitte taas ravitsemuksen opinnot. :)
Ja aina välillä tätä blogin päivitystä... ;D


Mutta nyt jatkan noita koulujuttuja. Illalla saama minun siskon kyllään, jeee! <3

Hauskaa viikonloppua ihmiset!!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3