Sivut

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Nimetön

Jess! Taas on yks harjottelu ohi! Ja hyvin meni arviointiki, K3:n sain, eli paras arvosana sieltä pätkähti :P Toki parannettavaa jäi, mutta eihän meistä kukaan ole täydellinen ;)

Ihana ohjaaja antoi vielä kukkia ja kortin <3

Aivan uskomatonta, kuinka nopeasti tämä harjottelu on menny! Vähän on semmonen olo, että olenkohan varmast suorittanu kaikki harjottelu päivät, mitä on pitäny :D Mutta olen mie, monta kertaa tarkistin. Niin se vaan tuo aika menee sitä nopeammin, mitä vanhemmaksi tullee :)

Mutta sitte treeneihin. Eilen kävin kahvakuulassa. En olekkaan nyt pariin viikkoon käyny siellä, kun toissakerralla oli hieronta samana päivänä, niin en viittiny mennä, koska sitte olis hieronnat menny ihan harakoille. Viime kerralla koko kahvakuula ja sen järjestäjät oli lomalla, niin eipä sillon sinne pahemmin menty :p
Mutta eilen tosiaan kävin, ja mukavaa oli pitkästä aikaa! Vähän on kyllä yläselkä kipeä. Tietää, että jotaki on tehnykki ;) Osasyy on varmaan tosin se, että jouduin tuon 7,5 kilon kassin kans kävelemmään hallille. Onneks tästä ei ole pitkä matka. :p Pitäis varmaan useamminki tehä niin, ko ei ole tuo aerobinen oma vahvuus sitte ollenkaan.. sulais tuo urheilukenttä nii pääsis sitä juoksemaan ympäri.. :D

Hahaha, just näin.. :DD

Tänä iltana olis puolestaan vuorossa LWCPump. Tiedossa siis levytankojen heiluttelua :p Tämä viikko mulla olis siis sellanen keskirankka viikko. Tosin loppuviikko menee vähän huonosti, kun ei olla kotona, niin ei oikein ehkä tule treenattua.. Siksi nyt nämä kaks rankkaa jumppaa näin peräpäivinä :)
Mutta hui, pelottaa lähteä yksin ajamaan autolla pitempää matkaa illalla, ko ylheensä on aina hellu mukana ko ajan :D Noh, häätyy se seki vissiin opetella :D Onneks matkaa on vajaa 20 km. :)

Nyt lepäilen vielä hetken, ennenko häätyy lähteä ajelemmaan.

Moikka! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3