Sivut

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kevyt viikkoMoikka! :)

Tämä viikko on ollu liikunnan suhteen kevyt. Kirjoittelin tuossa joku aika sitte siitä, että on kroppa alkanu antamaan merkkejä siitä, että pitäis vähän höllätä tahtia tuon liikkumisen suhteen. Nyt kroppa tuntuu jo levänneemmältä :)
Sain yhdeltä ihmiseltä vinkin tuohon, ettei kroppa rasittuis liikaa. Nyt kokeilussa onki treenin jaksotus. Eli ideana on, että ensimmäisellä, eli tällä viikolla on kevyt viikko liikunnan suhteen. Tällä viikolla olen käyny kerran tanssitunnilla, kerran kehonhuollossa, tehny pari kertaa tuon 7 min treenin kotona, ja tänään olis tarkotus lähteä kävelylle. Eli kyllä on rauhallinen viikko ollu siis!
Ens viikko olis taas astetta kovempi viikko, ja kolmas viikko on sitte kaikista raskain, eli silloin olis tarkotus liikkua niin paljon ko jaksaa.
Luulen kyllä, että tämä on tosi hyvä juttu mulle :)

Olen osallistunu tuohon Lifted.fi:n Täydellinen aamu-Liftedin ilmaiseen verkkovalmennukseen. Sieltä saa vinkkejä aamuille ja kuinka niistä sais tehtyä mukavampia. Tänään vuorossa oli rentoutus. Tein ensin jo aikaisemmin ilmestyneen aamutreenin, ja sen perään vielä tuon rentoutuksen ja oli kyllä mukava! :)

Aamupalaa <3 Aku Ankat kuuluu oleellisena osana tuohon ;)

Jeee! Kerranki voitin jonku arvonnan! :D Tässä ei ihan kaikkia juttuja mitä voitin, mutta en jaksanu hakea loppuja.. :D Tuo kynsilakka <3
Muttamutta, eipäs mulla tämän kummempia nyt. Ens viikolla viimeset harjottelupäivät tästä harjottelusta, jeejee! ^^ Ja keskiviikkona arviointi. Torstaina lähetään sitte kohti keski-Suomea! ^^


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

- ChristinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3