Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Niiin hyvä fiilis!!

Moro! ^^

Ja ihanaa maaliskuun viimeistä päivää! Kyllä tämä aika menee vaan niin älyttömän nopeasti! Huomenna alkaa jo huhtikuu, kunnon kevätkuukausi ;)
Mutta tältä näyttää maaliskuu täällä Lapissa:

Ei kovinkaan aurinkoista. .Mutta kyllä se aurinko tuolla pilvien takana on ;)


Hyvillä mielillä lähetään kuitenkin huhtikuuhun! ^^ Sain tuossa tietää mm. että sain viimeisen työharjottelun hyväksiluetuksi, eli siitä ei ole ko 5 päivän näyttö käyä tekemässä, ja ne hommat on sitte siinä! Sitte parin tehtävän palautus, 1 ilinc tunti, ja koulu on minun osalta ohite! Aika mieletön fiilis kyllä siitä! ;) Oikea, kunnon valmistuminenhan tapahtuu sitten vasta toukokuun lopussa :)

(kuva googlesta)

Yks kiva juttu on kans tiedossa tässä lähiaikoina. Pääsen nimittäin ravintovalmennukseen! Aivan mahtavaa, koska olen sellaseen halunnu jo pitkään! :D Olen kyllä niin huisin innoissani tästä, että! Anteeksi nyt vain tämä hehkutus haha!

Eli tarkotuksenahan tuossa valmennuksessa on perehtyä vähän tähän minun syömishommaan. Laitan tälle valmentajalle ruokapäiväkirjan tietyltä ajalta, ja sitten minua haastatellaan. Ja uskonpa, että kyllä tulee ravitsemusjuttuihin ihan uutta potkua tämän kautta! ;)

Laitampa tähän nyt joitaki ruokakuvia viimeajoilta, kun ei niitä ole tullu laitettua pitkään aikaan.

Oih, näitä ei sais olla näkyvillä.. Paheensa kullakin ;)

Lappapuuro, puolukkapuuro, vispipuuro..... anyways, aivan sairaan hyvää! <3

Aaah, perfect! <3 Ohje löytyy täältä !
Tällasia ruokia no täällä siis syöty nyt viimeset pari viikkoa. Ja kyllä, suklaa on ollut mukana nyt päivittäisessä elämässä. Jostain syystä aina kun on kipeänä, tekee mieli vaan suklaata, mistähän seki johtuu :o Ja normaaliruoka alkaa vaan oksettaan. Mutta en ole tästä ottanu huonoa omaa tuntoa, koska tämä on nyt ollu väliaikasta, ja nyt ko olen taas suurinpiirtein terveenä, niin johan maistuu jo terveellisempi ja oikeampi ruokaki ;) Eli pikkuhiljaa suklaasta vierotus! Pääsiäiseen asti, sitte voi taas syödä noita suklaamunia.... hahaha! :D

Tämän hetkinen fiilis! Jeejee, kaikki rullaa niin hyvin eteenpäin, että ei voi ku hymyillä! :))

Tulipas kuvia! Joskus näinki :P
Tänä iltana lähen käymään vielä kahvakuulassa, pitkästä aikaa. Tekee kyllä jo mielikin päästä treenaamaan!

Mutta ihanaa tiistai päivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3