Sivut

torstai 26. maaliskuuta 2015

Sairastelua

Moikka! :)

Anteeksi näin pitkä tauko kirjottamisessa! Ei oikein ole ollu mitään kirjotettavaa, koska olen ollu viikon kipeänä, ja edelleen vaan jatkuu. :/
Ensin tosiaan iski vattatauti (varmaan 10 vuen tauon jälkeen) ja siihen perään sain sitten vielä sen perus flunssan.. Että näillä mennään nyt varmaan nämä pari viikkoa..

(kuva googlesta)
Viime perjantaina lähettiin tosiaan ajamaan keski-Suomeen. Sen verran oli olo jo parempi, että jakso lähteä ajamaan.
Viikonloppu vietettiin hellun porukoilla, ja maanantaina oli hellulla semmonen lähiruoka-tapahtuma Jyväskylässä. Siitä voitte varmaan lukea täältä jossain vaiheessa. :)
Kyllä se aika vaan menee niin kauhean nopeasti hyvässä seurassa!
Tiistaina lähettiin sitte ajamaan takasin kohti pohjosta ja mentiin äitille yöksi. Kyllä se alkaa tuo matkustaminen tuntua jo turhan pitkältä. On se vähän turhan paljon, jos häätyy kellon ympäryksen istua autossa..
Keskiviikkona, eli eilen mulla oli sitte vielä koulupäivä. Käytiin kuuntelemassa luentotyylistä esittelyä Kehitysvammaisista ja heidän itsemääräämisoikeuksista. Hyvät oli kylllä puhujat siellä, ja asiaa puhuivat :)
Nyt menee loppu viikko itteä parannellessa. Toivottavasti olis lauantaina jo parempi olo, koska pitäis mennä porukoille muuttoavuksi.
Mutta nyt jatkan itseni parantelua :) Kirjottelen taas jossain vaiheessa :P

(kuva googlesta)
Mukavaa loppuviikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3