Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tiukkaa treeniä

Moikka! :)

Toivottavasti kaikilla on ollu mukava viikko. :) Tännään on ollu ainaki täällä erittäin tavallinen, ja jopa tylsä päivä. Aamulla oli tosin mukava ko oli hellu vielä kotona, ko meni vasta 11:sta töihin :) Sai ees vähän aikaa viettää aikaa kahestaan ^^
Päivällä mulla ei sitte oikeastaan ollukkaan tekemistä. Kaikkea mietin että mitä jos tekisin sitä, ja mitä jos tekisin tätä. Mutta niinhän ne kaikki vaan jäi. Tämähän näitä huonoja puolia on asua paikassa, missä ei oikein tunne semmosia ihmisiä kenen tykönä kävis..
Noh, sain kuitenki käsitreenin tehtyä :)

Tältä näytti tämän päivän käsitreeni :)
Vähän ennen klo 15 ajelin sitte hierontaan. Siellä oli kyllä jälleen niin mukavaa ;) vaikka edelleenki kädet vaivaa, meinaa ollu joku helkkarin hermojuttu, mikä pistelee käsiä.. :/ tai en ees tiä mikä son, mutta toivon vain että menis äkkiä pois..
Loppuilta taitaaki sitte taas kulua, ylläripylläri, sohvan penkkiä kuluttaen!
Anteeks nyt tällanen masispostaus, mutta kun ei vaan ole tännään tapahtunu mittään. Huomenna sitte kivasti heti aamusta jumppaileen! ^^

Mutta nyt siihen ite asiaan, mistä alunperin meinasin kirjottaa. Eli siis siihen, kuinka nopeasti ja kuinka paljon liikuntaa kannattaa alottelijan ottaa aluksi päivä- ja viikkojärjestykseen mukaan.
Huomaan ite nyt n. kuukauen runsaamman liikkumisen jälkeen, että on kroppa aika hämillään tästä liikunnan määrästä. Jalat jotenki kummasti rasittuneet, kun lihakset kramppailee, ja tuntuu muutenki nuo sääret ja pohkeet jotenki kummalta.
Ja jostain syystä myös käsiä pistelee koko ajan, siitä en sitte tiiä, että onko tuosta rasituksesta, töistä vai mistä.

(kuva googlesta)
 Vaikea ittelle nyt myöntää tätä, mutta olen tainnu tehä sen normi alottelijan virheen, että ahmin liikaa ja liian raskasta liikuntaa liian nopeasti, ja nyt se sitte kostautuu tämmösenä oireiluna..
Ärsyttävää, mutta pakko varmaan höllätä vähän, ja kattoa vaikuttaako mittään. Eli ens viikolla vois käyä vain kehonhuollossa ja ehkä parissa raskaammassa jumpassa, ja sitte kävellä vain. :)
Liikuntaa en todellakaan jätä pois, en nyt ko olen kerta sen makkuun päässy, mutta häätyy kattoa etten heti veä itteä ihan piippuun ;)

(kuva googlesta)
 Mutta tämä tästä aiheesta nyt! Täytyy varmaan alkaa vähän venyttelemään :)

Mukavaa viikonloppua kaikille! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3