Sivut

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pakkokävelyä(kö)?

Hellurei! :)


Käytiin yks ilta kävelemässä hellun kans ja vähän kuvailemassa ko oli suht hyvä keli (+3 eikä tuullu eikä satanu!) ^^ Kyllähän täällä vielä tuota lunta riittää, huh..Mutta sitte ko se sullaa, niin sitte pääsee tuonne kentällekki taas juokseen! (Kyseessähän siis urheilukenttä.)


Ja jaksaa jaksaa! :D Love that jacket!Hehe, miks pitää olla aina niin vakavaa? ;)


Joskus on ihan kivaa lähteä lenkille sillä mielellä, että "lähetääs ottaan vähän kuvia". Eikä aina niin, että nyt täytyy lähteä kunnon hikilenkille.


Liikutteko te sen takia, että tykkäätte siitä? Vai siksi, koska "pakko painaa, että pääsee kesäkuntoon"?Ite en ainakaan saa itteäni liikkeelle, jos täytyy harrastaa jotaki, mistä en tykkää (kuten vaikka hiihto). Paljon helpompi liikkua, ko tietää että pääsee harrastaan sellasta, mistä oikeasti tykkää! ^^

(kuva googlesta)


2 kommenttia:

 1. Ihan molempien takia tulee liikuttua :D Mutta sellaisia lajeja kuten lenkkeily ja hiihto, koska tykkään niistä ihan hirveästi :) Luulen että liikkuminen jäisi todella vähälle ilman intohimoa siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Kyllä täytyy jonkinnäkönen himo olla että lähtee esim. just lenkille :)
   Ehkä enemmän tuota pakkoliikuntaa onkin niillä joiden on "pakko laihtua/laihduttaa", ja sitte tehdään vähän aikaa ihan mitä vaan, että laihtuis. Mutta eipä se pitemmän päälle kovinkaan monella kanna.

   Kiitos kommentistasi! <3
   Ja tervetuloa seuraileen näitä minun höpötyksiä ;)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3