Sivut

lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pitkästä aikaa!

Heipä hei, pitkästä aikaa! :)

On ollu taas vähän taukoa kirjottamisesta, ko olen ollu siellä työharjottelussa! Jotenki sitä ei saa kirjotettua ennään työpäivän jälkeen. Aivan tautisesti on kyllä pari viime päivää väsyttäny. Vähän hellun kans mietittiin, että voiskohan olla sisäilma ongelmien takia, ko molemmilla väsyttää ja on särkeny päätä siellä..
Mutta vielä olis harjottelua 4 päivää jäljellä (vähän muuttu sen suhteen suunnitelmat..). Ei ole onneks paljoa!
Mutta nyt päätin tulla teitä pikaisesti moikkaamaan! :)

Tämän päivän alotin kaneli-banaanituorepuurolla! Ihan hyvää oli, vähän vaatii vaan kyllä totuttelua :P Miksikhän sitä on joskus niin hankala keksiä erilaisia aamu-/iltapaloja... Täytynee kerätä jotaki hyviä ohjeita ittelle talteen, nii saa vähän vaihtelua! :)

Mutta kyllä nyt jaksaa lähteä sitte rata-ajoon päiväksi! Täytyy kyllä sanoa, ettei kauheasti nyt inspais, varsinkaan kun neljättä päivää meinää päätä jomottaa.. :/ Mutta onpahan sitte alta pois, ja käsittääkseni yhtä ajoa vaille, että saan sen lopullisen kortin :) Ja onhan se hyödyllistä käyä se liukkaankelin rata-ajo ajamassa, ko tietää sitte miten pittää toimia, jos auto lähteeki yhtäkkiä käsistä. Pelottaa vaan, että vedän katon kautta ympäri jossain :D

(kuva googlesta)


Eilen kävin taas pitkästä aikaa jumpalla! Tällä kertaa oli zumban ja cardiobicin vuoro, ja kyllähän siellä tuli melkonen hiki taas! Ja vaikka kuinka väsytti, ko sinne meni, ja tuntu etten jaksa mihinkään suuntaan liikkua, niin johan zumban puolessa välissä tuntu jo että on virtaa vaikka kuinka :D

Huomasin myös, että mulla vissiin erittyy niin paljn endorfiinejä, varsinki tuossa zumbassa, että tuntuu välillä, että alan itkemään ko on niin hauskaa, hahaha!

Nyt lähen kuitenkin suunnistamaan autokoululle!
Ihanaa viikonloppua kaikille! Nauttikaahan keväästä ja auringosta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3