Sivut

torstai 23. huhtikuuta 2015

Vapaapäivä ja ruokakuvia

Tänään on tosiaan vapaapäivän vuoro! :) Ja lihakset on kyllä niin jumissa ja kipiät, että auts!

Maanantaina käytiin Body Weight treeni, ja kuten nimiki kertoo, niin kehonpainolla tehtiin erilaisia liikkeitä. Tehokasta! Enkä oikein tunnilla tienny pitäiskö itekä vai nauraa, kun viimeset punnerrukset meni sillä tyylillä, että lösähin lattiaan ja yritin saaha itteni ylös sieltä käsivoimilla :'D ei siis jaksanu enää laskea itteä oikealla tavalla alas!
Tiistaina käytiin LWC Haba:ssa, missä kyllä tuli niin rintalihakset ko ojentajatki niin kipeäksi, ettei seuraavana päivänä meinannu sängystä päästä ylös!
Eilen eli keskiviikkona käytiin Power it up:ssa ja sen perään oli vielä kehonhuoltoa. Nuo kehonhuoltotunnit kyllä aiheuttaa niin ristiriitasia tunteita.. Toisaalta tykkään käyä niissä, jos ne vähän parantais liikkuvuutta, mutta sitte tunnilla iskee masis, ko ei mihinkään suuntaan taivu..

Tosiaan, nyt on menossa se raskas viikko (piti olla jo viime viikolla, mutta ei oikein onnistunu), eli nyt käydään sit jumpalla yms. niin paljon ko sielu sietää! Ens viikolla saa sitte himmailla vähän, kun on kevyt viikko eessä ;)

Huomenna ajattelin lähteä vähän zumbaileen, ja cardiobiciin :) Kyllä se vaan tähän astisista tunneista tuo zumba on aina ollu se, mikä tuo sen parhaan fiiliksen! <3 Siinä vaan on sitä jotain, kun saa hyvän musiikin mukana tanssia, ja hiki tullee samalla! Ei voi tunnilakaan ku hymyillä :))

Laitampa teille vähän ruokakuvia, mitä on tullu viimeaikoina syötyä.

Mustikka-mustaherukka-tuorepuuro

Vähän erilaista ruokaa :P tai ainaki tuo kulho.. :D

Oih, ihan sikahyvää!! Gluteenitonta pastaa, ja jauhelihakastiketta + kukkakaalta ja papuja

Täytetty tonnikalaleipä :)

Tonnikalapihveissä on punasia linssejä, tonnikalaa, kananmuna, mausteita (suola, pippuri). Mitään tarkempia määriä en nyt tähän laita, koska se on kokista kiinni paljonko esim. linssejä tahtoo laittaa. :)
Ei oikein meinannu paistua kunnolla, joten jätin sitte tuommoseksi mössöksi :) Hyvää on!
Hmm, täytynee kohta taas käydä tekemässä tuollanen, kun meinaa iskeä nälkä, enkä jaksanu aamulla syä kauheasti mittään..

Minun uusi suosikkiaamupala!
 
 Että tällasta sitä syödään täällä :) Tarkotuksena on, että jokasella aterialla olis mukana kasvikset. Siinä on edelleenki vähän petrattavaa, koska joskus niitä ei vaan jaksa pilkkoa.. Täytyy varmaan ens kerralla pilkkoa enemmän niitä, nii ei tarttis joka aterialle erikseen pilkkoa.

Vähän meinasin tänään käydä ehkäpä pyöräilemässä kuitenki vaikka vp onki :) Mutta kun on kerranki niin hieno ilmaki, niin ei sitä viitti ihan kokopäivää sisälläkään kököttää :) Muuten ajattelin lukea psykologiaa, niihin ravitsemustieteen pääsykokeisiin ja jos vaikka siivoilis vähän taas :)

Mutta mukavaa torstaipäivää kaikille<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3