Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Back to the business

Helou! :)

Kokeilen nyt ensimmäistä kertaa kirjottaa blogiin kännykällä. Saa nähä miten onnistuu. Kuvia en mielestäni voi tänne laittaa mutta jääkööt tämän kerran. Itse asiassa en ole edes sellasia kuvia ottanu puhelimella mitä voisin tänne laittaa.

Tultiin tosiaan lauantaina tänne hellun porukoille. Voi onnea ko ei tartte kahteen viikkoon miettiä mitään työhommia tai muitakaan juttuja! ^^
Saa vaan olla kaikessa rauhassa ja tehä niitä juttuja mistä tykkää!
Matkalta tuli kyllä otettua jonku verran kuvia tulvavesistä mutta laitan niitä sitte myöhemmin :)

Pikkuhiljaa alkaa flunssaki olemaan voiton puolella, vähän niiskututtaa edelleen ja välillä kurkussa tuntuu inhottavalta mutta ei enää ole yhtään niin paha ko viime viikolla :)

Käytiin tännään aamulla vähän pitemmällä kävelyllä ja pysähyttiin kerran yhelle levikkeelle tekemään normi- ja askelkyykkyjä ja pöytää vasten punnerruksia. :) Vähänhän se meinas nostattaa sykettä enemmän ko tavallisesti, johtuen tuosta flunssasta, mutta onneks se kuntotaso palautuu suht nopeasti ko pääsee taas kunnolla liikkumaan :)

Haha, yritin myös vetää leukoja.. Okei, leukaa, mutta ei oikein menny putkeen :D hellu joutu aikalailla auttamaan :P mutta jos sitä koittais edes yhen leuan saaha, en kyllä tiiä onko kuinka realistinen tavote tässä loman aikana saaha sitä mutta yrittänyttä ei laiteta :D

Mutta nyt jatkan tätä lomailua :))
Reipasta alkanutta viikkoa kaikille! <3

Ps. Pahoittelut tästä kuvattomasta postauksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3