Sivut

perjantai 15. toukokuuta 2015

Helppo paluu?

Moikka!

Käväsin tuossa aamulla työterveydessä, ja siellä lääkäri määräsi viikon antibioottikuurin poskiontelotulehukseen. Ei kiva.. Ite koitan vältellä antibiootteja viimeseen asti, mutta täytyy nyt syödä tuo kuuri, jos helpottais tätä oloa.

Olis kyllä aikamoinen palo päästä jo treenaamaan paremmin! Tai treenaamaan ylipäätään! Nyt on menny varmaan kohta kaks viikkoa ilman kunnollisia treenauksia. Onneksi on säilyny tuo innostus kuitenki siihen hommaan!

Aina se paluu sinne treenaamisen puolelle ei kuitenkaan ole niin helppoa. Itellä ainaki pidempi tauko tekee usein sen, että sitä jotenki laiskistuu, ja ajattelee, että miepä leppään vielä tämän päivän. Kohta huomaa, että se yks päivä on muuttunu viikoksi ja viikko kaheksi.. Sitte ei enää olekkaan niin helppoa palata takasin treenien pariin.

Been there, done that..
Täytyy vaan ottaa aika rauhallisesti nyt flunssan jälkeen tuo treenaus. Kävelylenkkejä ainaki aluksi, ko olen monta päivää jo ollu neljän seinän sisällä.
 
Millä keinoilla te pääsette helpoiten takasin treeninmakuun?

kuva googlesta
Tosiaan, sillon ko sinne treenaamaan ei enää haluttais lähteä, kannattaa miettiä, miksi koko homman on alottanu. Usein se saa lähtemään sinne lenkille/salille.
Ei se kotisohvalle jääminen ainakaan tuo niitä omia tavotteita lähemmäs, vaan päinvastoin. Ja miksi sie heittäisit koko homman tässä vaiheessa nurkkaan? ;)
Ja alku on aina vaikein, kyllä se siitä lähtee taas rullaamaan sitte ko pääsee vauhtiin!

kuva googlesta
En tiiä johtuuko tuosta treenaamattomuudesta vai mistä, mutta on lihakset taas kauheasti krampannu :o Tai siis sellasta pikku nykinää koko ajan jossakipäin.. :/
Täytyy kattoa asettuuko, ko pääsee treenaileen :)

Mutta, huomenna katotaan jos päästäis matkustammaan sinne hellun porukoille. :)
Pitäis alkaa varaileen jostaki parturiaikaa! Loppukuusta on nimittäin sekä omat päättäjäiset että veljen yo-juhlat! Eikä viitti kummassakaan olla harakanpelättimen näkösenä.. :o

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3