Sivut

maanantai 11. toukokuuta 2015

Kuulumisia

Moikka! :)

Pitkästä aikaa kirjottelen! On ollu töissä sen verran kiirusta, ettei ole ehtiny kirjottaa. Ei sillä, ei kauheasti ole ollu liikunnan taikka ruokapuolen saralta mitään kirjotettavaakaan, kun en mitään ole joutanu tekemään.
Mutta ajattelin nyt tulla ilmottelemaan olemassaolostani jotaki :P

Tänään olen ollu vapaapäivällä :) Noustiin ylös joskus puol 8 maissa, ja syötiin aamupala. 11:sta mentiin koululle syömään aivan loistavaa nachokanaa kaikkine härpäkkeineen! Se oli luultavasti viimenen ruokailu täällä koululla. Sitten käytiin Herkkutuvalla viineri kahvilla, ja kylläpäs vaan maistu Niin hyvältä, haha!
Ja käytiin sitten vielä hommaamassa paristot molempien rannekelloihin ^^ Olisin halunnu ostaa kultaketjunki yhteen koruun mutta hinta oli semmonen, että taidan oottaa seuraavan palkan ennenko uskallan ostaa.. :DHuomenna taas töihin, toivottavasti. Vähän tuntuu jo toista päivää kurkku kipeältä, ja on väsyttäny jo pari päivää kummasti, että saa nähä täytyykö jäädä parantelemaan itteä kotiin. Mutta jospa se yön aikana helpottais. :)
Ei olis enään kun 4 päivää töitä, ja sitte parin viikon vapaat, jeee! :D Meinataan lähteä keski-Suomeen hellun porukoitten tykö :)

Hei, täytyyhän se kertoa, että olen mie sen verran jumpannu, että olen hoksannu pystyväni tekemään oikeita miestenpunnerruksia jo muutaman :D Vähän aikaa sitten ei menny vielä yhtään, joten kyllä tässä jotaki kehitystä on tapahtunu ;)

Mutta alan katteleen nyt tuota fitnesspäiväkirjoja. :)
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3