Sivut

tiistai 12. toukokuuta 2015

Rainy Day

Istuskelen täällä olkkarin lattialla, lämmin sitruuna-appelsiinivesimuki toisessa kädessä, ja kattelen ulos. Sataa vettä. Kuitenkaan se ei tunnu ollenkaan pahalta, vaan itse asiassa rauhoittavalta ja asiaan kuuluvalta. Erilaisia biisejä tulvii Spotifysta. Välillä täytyy vaihtaa biisiä, kun ei tulekkaan mielekästä musiikkia.  
Mutta hei, se kuuluu elämään, kaikki ei voi aina miellyttää.

(kuva googlesta)

Tiedättekö sen tunteen, kun saa olla vaan, lukea hyviä blogeja, löytää uusia kokeilemisen arvoisia reseptejä ja kirjoitella vaikka runoja jos siltä tuntuu? Se on parasta <3
Sadepäivät on just sellasta varten :) 

Tosiaan, kuten eilen jo mainitsinkin, on kurkku kipeä ja ääntä ei juurikaan lähde. Olo on veltto ja väsynyt. Olen koittanu heti aamusta lähtien tankata itseeni vitamiineja ja kivennäisaineita, jotta parantuisin mahdollisimman pian. Mie aina luulin, että mulla olis hyvä vastustuskyky, mutta kyllä se aina joku flunssanpoikanen pääsee iskemään, vaikka mitä tekis.

Soittelin tuossa hetki sitten äitille ja kyselin kuulumisia. Kysyin myös suklaaseen tahriintuneesta takista, että mitä teen sille. Ei muutakun takki pesukoneeseen vaan, sano äiti :) Siellä se on, ja jospa huomenna saan sen jo päälle!

Tänään ohjelmassa olis pääsykokeisiin lukua, vitamiinipitoisten ruokien ja juomien syömistä, musiikkia ja lepäilyä.


Mutta nyt jatkan tätä rauhaisaa oleskelua :)
Mukavaa tiistaita ihmiset! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3