Sivut

torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannusta ja Unelmia

Morjes! :)

Juhannus on huomenna ja monet viettääkin juhannusta perheen, ystävien, sukulaisten tai muiden tuttujen kanssa. Lähes kaikilla Juhannuksen viettoon kuuluu syöminen; grillausta, baarissa käyntiä, ravintoloita yms. Vaikka itsekin aion syödä juhannuksena vapaammin ja nauttia siitä, tiedän kuitenkin jo ennalta, että luultavasti syön itseni ähkyyn, ja tämän vuoksi yritänkin jonkin verran suunnitella syömiseni etukäteen. Enkä tarkoita tällä, että miettisin paljonko saan mitäkin syödä ja milloin, vaan lähinnä sitä, että mietitään etukäteen mitä tullaan juhannuksen aikana syömään.
Mutta kuinka sen itsensä ähkyyn syömisen voisi sitten välttää?

Itse ajattelin syödä juhannuksena paljon kasviksia, kuten syön muulloinkin. Grilliin päätyvät kanan ja makkaran lisäksi mm. grillitomaatit ja maissi. Pöytään tulee myös salaattia.

Erityisesti nuo grillitomaatit ovat niin herkullisia, että voisin syödä melkein pelkästään niitä :D

(kuva googlesta)Raikkautta ruokailuun saakin nimenomaan erilaisilla kasviksilla ja salaateilla.
Myönnän kuitenkin pitäväni sen verran esim. grillimakkarasta, että tulen sitä kyllä syömään. Koitan kuitenkin pysyä kohtuudessa ;)
Ei ole mitään ideaa syödä kerralla itseä turvoksiin, kun voi syödä vähän monen päivän aikana :D Noh, ehkä nyt ei aivan näinkään, sillä helposti tällainen syöminen jää ns. päälle, eli sitten syödäänkin tyyliin koko kesä samalla tavalla.

Suurin osa ajasta itsellä meneekin töissä juhannuksena, mutta kyllä sielläkin voi kivan juhannuksen viettää mummojen ja pappojen seurassa! :) Grillataa, paistetaan lättyjä ja juodaan kakkukahvit.

Juhannukseen itsellä kuuluu myös treenaaminen. Vielä en tiedä miten treenaan, mutta tiedän, että treenaan. Monesti näinä juhla-aikoina treenaamiset jää vähemmälle, mutta nyt yritän kuitenkin liikkua jonkin verran joka päivä, ei pääse se turvotuskaan niin pahasti yllättävän ;)
Ja mikäs siinä treenatessa, kun on niin kova halu siihen!

Mitä teidän juhannukseen kuuluu? Treenaatteko vai pidättekö lepopäivän/-päivät?

***
Mietin tuossa tänään taas, että oma unelma olis joskus olla pt (eli siis personal trainer). Hellu pyysi tänään taas vetämään jalkatreenin hälle, ja minähän vedin :D Kuulemma otti aika lujasti reisiin ja pebaan!
Ja ainaki näin omassa porukassa huomaan nauttivani siitä, kun saan rääkätä ohjata treeniä toiselle.
Toki sen unelman toteutumiseen menee vielä hetki, koska en ole ite lähelläkään sellasta kuntoa, että 
kannattais mitään pt tai muita liikunnanohjaajajuttuja ees harkita. Mutta kyllä varmaan vielä jonain päivänä ;)

(kuva googlesta)
Ihanaa, lämmintä ja toivottavasti myös aurinkoista Juhannusta kaikille! <3

Ps. Pahoittelut tekstissä olevista väleistä! En saa niitä jostain syystä nyt lainkaan piiloon vaikka mitä teen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3