Sivut

tiistai 16. kesäkuuta 2015

Jumppaa urheilukentällä

Heippa! :)

Aattelin jakaa teille nyt treenin mikä käytiin tekemässä urheilukentällä hetki sitten.
Treeniin vaikutteita saatiin täältä.

Alkulämmittelyksi kävelyä/hölkkää. Käveltiin eka n. puoli kilsaa kentälle ja sitten vielä kävellen/hölkäten kierros kentän ympäri. Parit hypyt ja kyykyt + muuta yleistä pyörimistä.. :D

Ekana liikkeenä oli askelkyykyt kierteellä tai ilman. Ite tein alkuun kierrolla, mutta tasapainon kokoajan pettäessä vaihdoin tavallisiin askelkyykkyihin, sillä muuten liike ei olisi itselle tehonnut ollenkaan.

Seuraavaksi oli viivajuoksua. Juostiin 5 viivan väliä, niin että aina jokaisen viivan kohdalla juostiin takaisin alkuviivalle, ja siitä sitten taas seuraavalle viivalle, taas alkuviivalle jne.

Kolmas liike oli luistelukyykyt. Tykästyin nyt tähän liikkeeseen! En ole tätä jostain syystä ikinä tehnyt. Varmaan olen ajatellut, että liike on liian haastava... Nyt liike saa kuitenkin tulla useampaan jalka/pakaratreeniin mukaan. :)

Viimeisenä liikkeenä oli kurotus. Alaspäin katsovassa koira asennossa kurotetaan vuorotellen käsiä kohti nilkkoja keskivartalo kokoajan tiukkana.

Liikkeet tehtiin melko nopealla tempolla putkeen ja sitten pikku huili ja toinen kierros perään.
Lopuksi käveltiin vielä 3 kiekkaa rata ympäri + kotimatkakävely.

Ja voin kertoa että vaikka väsynyt olin yövuoron jälkeen + en ollut kunnolla syönyt, ja siitä johtuen oli aika heikko olo, niin hyvä fiilis tuli treenistä silti! Kotona sitte vettä ja omppua ensihätään, ja sen jälkeen tomaattikeittoa ravioleilla, nam! :P

Huomenna juhlitaan sitte hellun synttäreitä! ^^ Siitä myöhemmin :)
Mukavaa viikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3