Sivut

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Negatiivinen elämänasenne...

Istuskellaan hellun kanssa tässä ulkosalla ja grillaillaan.On se vaan niin mukavaa! ^^ Aurinko paistaa, linnut laulaa ja lempeä tuuli puhaltaa.

En tiedä miksi, mutta tässä kuitenki joutaa kaikenlaisia asioita miettimmään, mm. sitä, miksi niin moni ihminen on niin negatiivinen..

Mistä se johtuu, että jotkut ihmiset on korviaan myöten niin täynnä negatiivisuutta, ja negatiivisia ajatuksia?
Tottakai sitä itelläki on joskus sellasia päiviä, että ei jaksa ollenkaan ajatella positiivisesti, eikä mikään asia tunnu onnistuvan, mutta kun joillakin se on jo oikein elämänasenne kaikkeen uuteen ja vanhaan.
Onko sellaiset ihmiset sitten jotenki katkeria elämälle? "Mitä tässä turhaan positiivisesti ajattelemaan, ko kuitenki tullee paskaa niskaan kaatamalla".

Välillä mietin, mikä niitä ihmisiä sitten pitää tässä elämässä kiinni? Ja mistä se johtuu, että suurin osa näistä negatiivisesti ajattelijoista on keski-ikäisiä tai keski-iän ylittäneitä naisia? Myös miehiä, mutta tuntuu, että vähemmissä määrin.
(kuva googlesta)
Mikä siinä elämässä loppujen lopuksi nyt on niin huonosti?
Joo, tiedän, nyt joku varmaan ajattelee, että ei tuolakkaan vissiin kovin huonosti ole ikinä menny, eikä tiä miltä tuntuu, ko aina vain saa sitä paskaa niskaan, ja että hyvähän se on kirjotella.

Voin kertoa, että tiedän.

Tänne blogin puolelle en ole omista tapahtumista ainakaan vielä valmis kertomaan avoimesti, mutta voin sanoa, ettei elämä tähän asti ole todellakaan ollut yhtä juhlaa, ja välillä olen joutunut itsekin miettimään, mikä tässä elämässä nyt enää on niin mahtavaa, tai mikä se on se juttu, mikä itseä on pitäny elämänsyrjässä kiinni.
Kuitenkaan, vaikka ne huonot jutut edelleen usein käykin mielessä, joskus rankastikin, pyrin kuitenkin aina ajattelemaan positiivisesti, niin asioista kuin ihmisistäkin joita tapaan. :) Uskon nimittäin, että positiivisella elämänasenteella kerää ympärilleen positiivisesti ajattelevia ihmisiä, sekä myös muita positiivisia asioita. ;)


(kuva googlesta)
Ihanaa juhannuspäivää kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3