Sivut

torstai 25. kesäkuuta 2015

Stressi iski..

Tiedättekö ne päivät, kun tuntuu, että päässä on sata asiaa, ja väsyttää valtavasti, eikä mikään oikein innosta?
Töihin pitäisi 12:sta mennä, vaan kun ei yhtään huvittaisi, kun väsyttää niin paljon.
Viime yö meni kyllä vähän huonosti, pyörin sängyssä melko paljon, ja unissani mylläsin petivaatteita milloin päälle, ja milloin sängyn reunalle. Rauhaton sielu..

Lienekkö tämä olotila johtunee eilisestä urheilupäivästä. Olen joskus aikaisemminkin huomannut, että kun keho  viedään äärimmilleen (haha, aika mahtipontinen ilmaisu :D) niin seuraava yö menee vähän huonosti ja seuraava päivä menee vähän väsyneemmin, lienekkö sen verra suuri rasitus ollut eilinen kropalle, että kestää hetki palautua siitä.

Kukkuu...
(kuva googlesta)

Vaikka muutenkin kyllä painaa vähän kaikki. Odottelen tässä tuloksia pääsykokeista. Kävin siis sekä Kuopiossa ravitsemustieteen pääsykokeissa, sekä Rovaniemellä fysioterapian pääsykokeissa, ja nyt tietysti jännittää, pääsenkö kouluun.
Yhä edelleen odottelen myös soittoa lääkäriltä. Kävin viikko sitten kilpirauhaskokeissa Dextrassa. Sieltä ei ole ainakaan vielä kuulunut mitään. Piti alkaa jo katsomaan netistä, että tulisiko minun ottaa sinne yhteyttä, mutta kyllä siellä selvästi luki, että lähettävä lääkäri ottaa yhteyttä labroista.

Minusta  vähän tuntuu, että olen tainnu ahmia nyt liikaa kaikkea ravitsemus- ja liikuntatietoa ym. itseeni, sillä tuntuu, että päähän ei mahdu enää mitään.
Toisaalta tekee mieli esim. lukea fitness ym. liikunta blogeja jatkuvasti ja ammentaa niistä taas energiaa itseeni, mutta toisaalta olen niin kurkkuani myöten nyt täynnä niitä että huh... hankala tapaus, haha!
Ehkä se täytyy nyt vain rauhoittua hetkeksi, ja keskittyä mm. töihin ja kesän viettoon (vielä kun tulisi ne kesäkelit).

(kuva googlesta)
 Olisko kellään antaa vinkkejä stressinhallintaan? Muutakin kuin liikunta, ja hyvin nukkuminen? :P

(kuva googlesta)
Voi kun pääsis jonnekin lämpimään vähäksi aikaa (esim. pariksi kuukaudeksi.. :D) ja sais unohtaa aivan kaiken, mikä stressaa. :)

Ei se auta ko porskuttaa eteenpäin, onneksi tiän, että näitä päiviä tullee ja mennee, eikä niitä kannata jäädä miettimään senkummemmin. Joskus vaan tarttee vähän kirjotella, sekin keventää ajatuksia :)

Mutta nyt lähden syömään, tortilloja, namnam :P
Mukavaa päivää! <3

2 kommenttia:

 1. Ittellä on muutama juttu stressiä vastaan. Jaan päiväni selkeästi töihin ja vapaa-aikaan. On tärkeää vetää selkeä raja niiden välille, muuten kumpikaan ei tunnu kunnolla miltään. On hyvä vaikka töitten jälkeen tai ennen töitä sitten hoitaa vaikka parin tunnin ajan kotitöitä yms, mutta nekin sitten selkeästi joskus lopettaa ja alkaa illanviettoon.
  Jos ajatuksia kauheana tahtoo myllätä päässä, niin joko kannattaa "ajatella ne loppuun" eli käsitellä, jollon eivät myöskään jää alitajuntaan ja sieltä uniin. Tai sitten pitää niistäki taukoa ja kattoa telkkaria, lukea tai tehä käsitöitä, mistä ite tykkää. :) Paras tietenki ois saaha asiat käsiteltyä mielessään. Ite tykkään stressaavina päivinä ottaa hetken ja joogata tai venytellä tai sitten ottaa rento asento ja vaan vähän unelmoida.
  Kyllä se siitä, keep calm and carry on! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista! :)
  Onneksi itellä on sillätavalla "helppo" työ, että kun sieltä lähtee, niin sitä ei konkreettisesti voi mukaansa ottaa. Tosin ajatukset saattaa sitten olla pitkäänkin töissä.
  Kyllä se tästä taas, kun selkenee kaikki kouluasiat ym! :)

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3