Sivut

torstai 4. kesäkuuta 2015

Tervetuloa turvotus....

Hmmm.. taas se on huomattu kuinka se vehnä (sokerin kanssa yhdessä varsinkaan!) ei mulle sovi ollenkaan.
Käytiin hellun kans kakkukahvilla ja söin Brita-kakkua. Täydellisen makustahan se oli, mutta se olotila, mikä siitä seurasi, oli kaikkea muuta ko täydellistä. Turvottaa, ja vatta tuntuu siltä, ko sielä olis iso ilmapallo.
Joskus toivoisin, että voisin syyä edes yhen kakkupalan ilman kauheaa turvotusta ja äklöä oloa, mutta ko ei niin ei.

Onneksi nykyisin on myös vaihtoehtoja ;)

Mietin välillä, että miten mie olen voinu ellää joskus, itse asiassa hyvin vähän aikaa sitten vielä, niin että syön lähinnä vehnästä tehtyjä valmisteita (leivät, pullat, leivonnaiset jne). Ja joka päivä on ollu se sama turvotus ja huono olo. Huh huh..
Mutta ei sitä sillon tajua sitä oloakaan, ko ei tiiä mistä muusta.

Kuitenki, olen miettiny vähän, jos alkais tyyliin n. 90% vehnäjauhottomalle ruokavaliolle. Eli esim. juhlissa saattaisin vehnäjauhoista tehtyjä esim. leivonnaisia ottaa, mutta arjessa valitsisin sitten niitä missä sitä vehnää ei ole.


***

Kerronpa samalla vähän tästä päivästä.
Aamulla lähettiin hellun kans jo aikasin (krhm... noh, n. puoli 9 maissa) kävelylle. Niin tuli taas maailmaa parannettua :P
Sitten syötiin lounasta (lohta, muusia ja salaattia) ja lähettiin frisbeegolfaamaan.. Ei kylläkään kovin montaa "reikää" edetty, ko oli maa vielä niin märkä, ettei haluttanu lähteä mettään talsimaan.
Lähettiin siitä sitte kiipeämään portaita. Portaitahan on siis n. 760, varmaan ylikin. Ja meikäläinenhän tietysti ensimmäisten parinkymmenen jälkeen puuskuttaa ko höyryjuna.. :D haha, joku vois luulla, että saan jonku kohtauksen :D
Kuitenki, rappuset noustiin suht kevyesti ylös asti, ja alas kun päästiin niin alkoki jo ripsimään vettä. Aika hyvin ajotettu kiipeily, hehe.

Ajeltiin siitä sitten kotia järjestelemään vaatekaappia. Taas sieltä lähtee yks iso pussillinen vaatteita kirpparille! :)

Päivälliseksi syötiin täytettyjä paprikoita ja ruusukaalta.
Sitten lähettiin käymään siellä kahvilla, ja ku kotia päästiin niin tehtiin vielä vatsa-selkätreeni! Nyt on hyvä fiilis ^^

Huomenna taas takasin töihin!

Ihanaa iltaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3