Sivut

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Treenin jälkeen

... on poutasää!
En muista sitä kertaa, kun treenin jälkeen olisi ärsyttänyt, että meni tekemään treenin. Ainoastaan silloin on ärsyttänyt ennen lenkkiä ja lenkin aikana, kun ei motivaatio ole ollut kohdillaan, ja on ollut ns. "pakko" lähteä lenkille.
Kuitenkaan, silloinkaan lenkin jälkeen ei ärsyttänyt se, että oli käynyt lenkin tekemässä, vaan ennemminkin se, että oli "taipunut toisen pakotukseen". Mulla se "pakottaja" on ollu oma hellu. Mutta hyvä toisaalta, että on joku joka lähtee kans sinne lenkille, vaikka ei se kyllä sillä hetkellä hyvältä tunnu.. hahaha :D

Nykysin saan sellaset endorfiiniryöpyt treenaamisesta että jes! Esim. äsken: nukuin vahingossa ( en tiiä miten voi vahingossa nukkua.. :D) n. 2 tunnin päikkärit, ja heräsin vasta 18.50 maissa ja kyllä ärsytti. Niinko ylleensä päikkäreitten jälkeen tekkee ku hoksaa että on ilta taas menny nukkuessa.
Sitten päätin, että teen käsi-rintalihastreenin. Tässä vaiheessa oli ehkä ihan hyvä, että olin nukkunu, koska ei enää väsyttänyt, ja ärsytyskin oli toisaalta ihan hyväksi, koska nyt ei missään vaiheessa lämmittelynkään aikana tuntunut siltä, etten jaksaisi/viitsisi treeniä vetää loppuun.
Onneksi en jättänyt kesken, sillä nyt mieli on miljoona kertaa parempi, eikä nukkumalla "menetetyt" tunnitkaan ärsytä ;)

(kuva googlesta)
Nyt tuntuu mukavasti käsissä! Kaikista paras fiilishän on siinä vaiheessa ku ei edes avun kanssa pysty tekemään yhtään punnerrusta hehe ;)
Kannattaa kokeilla ;)

Iloista viikonloppua kaikille! <3
Täällä viikonloppu menee töiden parissa, mutta ei haittaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3