Sivut

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Urheilupäivä

Näinkin voi treenin suorittaa ;)


Käytiin aamusta Levillä kiipeämässä eturinne ylös, ja tultiin sitten portaat joita on muuten se n. 800 porrasta alas. :) Kyllä alko jo siinä jalkoja tutisuttaan. Aikaa tähän meni vain n. ½ tuntia, eli suht nopsaan mentiin tuo kierros!
Lähettiin sitten tekemään Levin päälle vielä kiertotreeni. Treeni toteutettiin siis kiertoharjoitteluna ja liikepareja oli 3 paria + yksi liike (yhden jalan mave) siihen päälle. Kierroksia tehtiin 3, ja kyllähän sen kieltämättä tuntee nyt, että jotaki on tehny!


Kotia tultiin kaupan kautta, ja alettiin samantien tekemään ruokaa. Menussa oli lounaaksi jauhelihapihvejä, parsaa ja hollandaisekastiketta sekä kukka-/parsakaaligratiinia. Kyllä maistu hyvältä!

Päivällä meinattiin mennä urheilukentälle, mutta siellä oli vielä työmiehet töissä niin ei kehdattu mennä.. :P Käytiin sitte kirjastossa ja vasta sen jälkeen mentiin kentälle kun työmiehet oli sieltä lähteny. Vedettiin aluksi pari kiekkaa pelkkää kävelyä. Sitte aina kaarteet käveltiin ja suorat hölkättiin. Lopuksi vielä juostiin kierros, käveltiin seuraava, taas juostiin, ja tällä tyylillä 6 kierrosta.
Matkaa kerry yhteensä n. reilu 5 kilsaa. :)

Nyt saa laittaa hyvillä mielin nukkumaan, uni tulee varmasti. Huomenna taas iltavuoroon meno.

Mukavaa viikonjatkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3