Sivut

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Lepopäivän kuulumisia

Moikka! :)

Täällä sitä ollaan keski-Suomessa jälleen! :) Aina yhtä mukavaa käydä täällä! :) Eilen oli tosiaan matkustuspäivä. Aina se 12 tuntia siinä menee väkisinki taukojen kanssa. Ja koska toissapäivänä olin vielä töissä ilta yheksään, niin nyt kyllä väsyttää. Onneks ei tartte kauheasti tehä mitään tänään. :P

Täällä on Lämmin! Yöllä oli vähän vaikeaa nukkua ko oli niin kuuma, ja ko kotona tottunu nukkuun paljon viileämmässä. (Saa nähä miten tämä tytön käy siellä Sisiliassa ens kuussa haha.) Noh, kyllä se uni sitte lopulta tuli vaikka vähän pyörimistä aluksi oliki.

***
Sain eilen idean. (Parhaat ideat syntyy pienessä tai vähän suuremmassa väsymyksessä, haha) Jospa hakisin Rovaniemelle töihin Lifeen.. Vähän kyllä epäilen että pääseekö sinne mutta aina kannattaa yrittää ;) Se olis varmaan sellanen työpaikka missä tykkäisin olla. Kaikkien luontaistuotejuttujen keskellä :D
Nii, tosiaan. Olisin päässy Rovaniemelle myös fysioterapiakouluun mutta koska en haluis tulevaisuudessa työskennellä terveyskeskuksissa tai palvelutaloissa ym. niin ei ole järkeä mennä koko kouluun koska sitte olis varmasti aika vaikea työllistyä. Vähän mietin, miksi ees hain sinne. Ja Kuopioonhan mie hain sitä ravitsemustiedettä, mutta sinne en päässy.. Haen ens vuonna uudestaan :)
tai nyt syksyllä jos on mahdollista.. Ja meinasin jos olis vuen käyny sitä hierojakoulua, mutta koska siihen ei ole semmosta kutsumusta niin en taida siihen lähteä..
Eli tosiaan, töitä se olis ainaki puoli vuotta tehtävä nyt :) Ei siinä, voi olla ihan kivaki :)

Mutta tänään aion vaan levätä! Huomenna sitten juhlitaan!

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3
Ps. Pahoittelut kuvattomasta postauksesta, kirjottelen kännykällä niin en saa kuvia nyt tähän.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3