Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Nyt se kauan odotettu loma on sitte alkanu! Ollaan jo lähetty minun porukoille, ja huomenna olis tarkotus aikasten aamulla lähteä ajeleen kohti keski-Suomea :)
Kyllä on hyvä fiilis, ko on saanu kuitenki koko ajan töitä painaa tukka putkella. Nyt aion kyllä ottaa kolmen viikon lomasta kaiken irti, ja rentoutua!

(kuva googlesta)

Yritän päivittää tätä blogia myöskin loman aikana. Saatte sitten ihailla Sisilian lomakuvia, kun sieltä palataan ;)

***
Nyt on kerranki sellanen lomafiilis. Monesti sitä oottaa lommaa kauheasti, mutta sittenko sitä pääseki lomailemaan, niin tulee tavallaan pettymys; ai tätäkö se onki? Toki se tekee eri fiiliksen, ko lähtee johonki reissuun, niin siitä lomasta tulee tavallaan konkreettisempi juttu, mutta jos sitä on vaan kotona, sitä helposti pettyy, jos ei tunnukkaan niin lomalta.

Ite tykkään kyllä, että lomalle on jotaki suunnitelmia. Ei mitenkään kauhean paljon, ettei väsy, mutta jotaki edes. Ja mikä parempaa ko matkustaminen!

Nyt aion ehkä myös syödä pikkuisen vapaammin; herkkuja, jos tekee mieli, sekä paljon pastaa (Koska Sisilia, haha). Kuitenkaan en täysin heittäydy riehakkaaksi, koska silloin en enää nauti syömisestä. Tänään olen syönyt muutaman kakkupalan, ja kyllä tekee pahaa jo nyt. Eli omaa kehoa kuunnellen mennään :)

Liikunnan yritän taas palauttaa arkeen. Se on jäänyt aika vähäiseksi töiden takia. Joskus tulee myös niitä kausia, kun ei jaksa liikunta kiinnostaa yhtään, mutta nyt alkaa jo innostus siihen palaamaan. Lomalla tiedossa myös treeniä!

Mutta nyt lähden nauttimaan ihanasta seurasta!
Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3