Sivut

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Vääryyttä

Tiedättekö, mikä minusta on väärin?
Se, että esim. formulakuskit ja monet muun lajin urheilijat saa aivan valtavaa palkkaa.
Just hellu sano, että esim. Räikkönen tienaa vuodessa niin paljon, että ihan tavis ihmisen pitäis käydä n. 400 vuotta töissä, että sais saman  verran rahhaa :O JÄRKYTTÄVÄÄ!

Ite hoitoalan työntekijänä voin sanoa, että ennemmin terveysalan työntekijät ansaitsis saada sen verran rahaa, ko urheilijat!
Esimerkkinä ambulanssissa työskentelevät; ne pelastaa ihmishenkiä, ja auttaa tosi pahasti loukkaantuneita. Mitä formulakuskit tekee? Ajaa rataa ympäri formula-autolla.
(kuva googlesta)

Myönnän kyllä, etten ikimaailmassa luultavasti osais ajaa niin nopeasti sitä rataa sellasella autolla, ja tottahan ne työtä tekkee siinä ko harjottelevat.

Mutta minusta son silti väärin, että ihmisillä jotka pelastaa toisten ihmisten henkiä on miljoona kertaa huonompi palkka ko niilä miehilä jokka ajaa sitä rataa!

Sitä paitsi, jos kaikki urheilijat lopettais urheilun, eikä esim. tv:ssä näytettäis sitä enää, tuskin kukaan siihen kuolis.
Mutta jos hoitoalan ihmiset päättäiski, että tämä oli tässä, niin mitäs sitte? Oltais kyllä aikamoisessa pulassa.


Kivat niille jotka hyvin tienaa, mutta kyllä kannattais esim. sponsoreiden ajatella mihin sitä rahaa antaa, ja kuinka paljon! Sponssaisivat mieluumin vaikka sairaaloita, prkl...


Nojoo, tämä nyt ei kyllä oikeastaan liittynyt mitenkään mihinkään, haha! Mutta oli pakko vaan saada nämä ajatukset kirjotettua :P

My thoughts...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3