Sivut

maanantai 24. elokuuta 2015

Maanantai kuulumisia

Laitampa tähän heti alkuun yhen erittäin hauskan kuvan :D Arvaatteko missä huoneessa tämä kenties vois olla?


Toivottavasti saatte selvää mitä siinä lukee :P

Maanantai aamu on alkanu kyllä lepposasti. Kivaa kun ei oikeasti ole kiire minnekkään, vaan saa tehä asioita just sen mukaan mitä mieli tekkee. Itellä ei ole mitään pakollisia menoja niin saan vaan olla. Tultiin eilen äitin ja sen miesystävän tykö, ko hellulla on koulua tänhän ja huomena. Niimpä minä pidän taloa pystyssä sen aikaa ko muut huitelee omilla asioillaan.

10 maissa päätin vetää yhen treenin. Siinä tehtiin 4 sarjaa: 3 kahen liikkeen, ja yksi 3:n liikkeen sarja. Ja vaikka painoja en oikeastaan käyttäny ollenkaan, vaan treeni vedettiin pelkästään oman kehon painolla, niin voin sanoa, että kyllä tuntu! Mutta kyllä oli hyvä fiilis sen treenin jälkeen!
Hyvä fiilis, jeee! Vaan naama se punottaa, haha! Ainaki veri kiertää!
Löysin myös tänään uuden rakkauden. Nimittäin maitorahkaa mansikka-banaanimehukeitolla<3<3


Kuinka hyvää voi jokin ruoka olla??!!<3 Uus herkku on löytynyt! Tiiän ainaki mitä seuraavalla kauppareissulla otan mukaan.
***
Nyt sain just jauhelihakeiton valmiiksi, täytyy alkaa syömään, ko meinaa vähän nälkä painaa. Illalla sitten ehkä salille siskon kans, tai ainaki kaupungille. Siinäpä se mennee tämä päivä. Ei yhtään hassummin minun mielestä ;)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3