Sivut

lauantai 29. elokuuta 2015

Se mitä haluan

Moikka!

Kirjottelin tuossa pari päivää postauksen "Mitä jos on pakko". Kysehän on nyt siis sellasen työn tekemisestä mikä ei nappaa yhtään, ei sitten yhtään, mutta mitä vaan on pakko tehdä rahan vuoksi.

Mutta tiiättekö mitä? Näitten parin vuoden aikana, ja erityisesti nyt ½ vuen-vuoden sisällä olen tajunnu, että ravitsemus/liikunta on se juttu mitä haluan tehdä. Ehkä se itellä painottuu enemmänki tuonne ravitsemukseen, mutta liikunnasta on tullu mulle myös erittäin tärkeä juttu.
Empä olis pari vuotta sitte uskonu näin kirjottavani haha! Etenkään n. 3 vuotta sitten oli treeni ja hyvä ruokavalio kauimpana mielestä! Niin se elämä muuttuu ;)

Tämä vuosi on nyt sellanen, että keskityn mahdollisimman paljon itseeni. Haluan päästä sekä fyysisesti että henkisesti hyvään kuntoon. Töitä on tehtävä paljon molemmilla osa-alueilla, mutta kyllä se siitä!
Oma salainen, tai nyt ei enää niin salainen haave, on kouluttautua jossain vaiheessa PT:ksi/liikunnanohjaajaksi. Mutta sen toteutuminen on vielä hamassa tulevaisuudessa. Nyt tärkeintä on saada oma henkinen hyvinvointi ja itsetunto paremmaksi.
***

Täytyy vielä kehua teille Farina täysjyväleipäjauhoseosta! Mikäli haluatte tehdä itse gluteenitonta leipää ja vielä onnistua siinä, niin ostakaa tätä! Tuli kertakaikkisesti niin hyvää leipää, ettei mitään rajaa! Päältä rapsakkaa, ja sisältä pehmeää<3 Täydellistä<3
Oikotie onneen :D
Tehtiin eilen myös raakasuklaata ja luoja kuinka hyvää tuli!<3Ohje ihanan Ainon blogista!

Hmm.. vois harkita alkaa ottaan kuvia tuolla järkkärillä.. Ei oikein tämä kännykkä laatu ole sitä parasta. :p

Mitäs kuuluu teidän viikonloppuun? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3