Sivut

tiistai 25. elokuuta 2015

Uusi tuttavuus

Käytiin eilen siskon kans ihan uudella salilla Rovaniemen Kunnon paikassa.


Mullehan tuo salilla käynti on ihan uus juttu. Toki olen yhellä pikku salilla käyny, mutta siellä oli oikeastaan muutama laite, ja parit painot. Eli aika erilaista, mitä isommilla saleilla.
Ja vaikka saleja kyllä löytyy pari kappaletta meiltäki päin, niin olen treenannu oikeastaan lähinnä kotona painojen kans + omankehonpainolla sekä ryhmäliikuntatunneilla. Jotenki se sali on vähän sellanen mörkö, etten ole koskaan sinne kehdannu mennä, kun jokuhan saattais vaikka kattoa ja miettis, että mitäköhän tuoki yrittää! :o herranjestas..

Noh, eilen kuitenkin sain ihan positiivisen kuvan saleilusta, vaikka en siellä mitään kyllä osannukkaan tehä, haha! Ajattelinki, että ko nyt selviää, mihin sitä ollaan muuttamassa, vai ollaanko mihinkään, niin hommaan taas sen salikortin ja otan kerran pari, että käyn ihan pt:n kans läpi niitä laitteita, ja mitä niillä tehhään.
Ja ihan ihmettelin, ko ei tullu semmosta ahistavaa tunnetta tuolla salilla! Yleensä en kauhean hyvin sopeudu paikkaan, missä on paljon ihmisiä. Päivällä kyllä mietin, että mitäs jos peruisinki koko homman, mutta en sitä onneks menny tekemään (ja olis ollu vaikeaa livetä, ko siskon kans oltiin sovittu menevämme :D).

Loppujen lopuksi, kyllä siellä nyt jotaki tuli tehtyä; kyykkyä, selkää parissa laitteessa ja vähän lisää kyykkyjä :P
Ja myös kaulalihakset on nyt treenattu! On meinaan aika jäykkänä.. Taisin vähän jännittää sitä siellä, hehe.
Huomasin myös, että kyykkääminen on paljon parantunu! Kyllä se näköjään vaan kannattaa sitä tehä! ;) Edelleenki tekniikassa on paljon harjoiteltavaa, mutta nyt ollaan jo paljon lähempänä sitä oikeaa tekniikkaa, ko alussa!
***
Joku varmaan jo hoksasiki, että muokkasin vähän tuota blogin ulkonäköä. Nyt sieltä löytyy mm. ne blogit mitä ite aktiivisesti luen, kannattaa käyä vilkasemassa.
Levensin myös lukunäyttöä vähän, että mahtuu kuvat paremmin, eikä ne peitä niitä sivussa olevia tekstejä. Toivottavasti ei menny ainakaan huonompaan suuntaan :D


Näillä jutuilla se aamu on vierähtäny.
Mutta mukavaa tiistaipäivää teille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3