Sivut

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ystävämme ruokapäiväkirja..

Moikka!

Niin se vaan on, että taas on pakko alkaa pitämään sitä ruokapäiväkirjaa.. Paino ei nyt jostain syystä ole pitkään aikaan enää laskenu, vaan tänäaamuna vaaka näytti n. 2 kg enemmän, mitä yleensä. En tiiä onko syynä se, että olen nyt juonu paljon enemmän vettä, mitä normaalisti vai mikä, mutta valehtelematta kerron, että ärsyttää.

Ruokapäiväkirjan pitämisestä en tykkää kyllä yhtään, mutta en nyt just keksi mitään muutakaan, millä vähän seuraisin, mitä syön. Paitsi ehkäpä kuvia vois ottaa kans, jos ei jaksa kirjottaa..

Jotenki on tällä hetkellä muutenki tosi sekavat fiilikset.. En tiiä ressaako mulla tuo työnhaku, vai mikä, mutta tuntuu, ettei nyt saa oikein kiinni mistään liittyen ruokavalioon ja liikuntaan..
Tai siis, että vaikka omasta mielestäni syön terveellisesti, niin tuntuu niin turhauttavalta, ko ei vaan paino laske.. :/
Täytyy kyllä tosiaan miettiä sitä ravintovalmennusta. Olis vaan vähän enempi tuota rahaa. Olis tosi hyvä ko joku sanois, että mikä sinun syömisessä on se ongelma, ja että mitä pitäis muuttaa.
Tein eilen keksejä! Ohje täältä.
Oli eilen vähän sumua!
Nyt täytyy lähteä lenkille, moroo! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3