Sivut

keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Feeling excited

Moiii!

Täällä sitä pelaillaan hellun kans Labyrinttiä! Joskus on ihan kiva pelata vaan jotain lautapelejä :)
Tänään on ollu aika rauhallinen päivä. Ollaan oltu kotona vaan. No okei, tuntinen meni Osuuspankissa asioidessa, mutta ompahan meillä nyt ainaki hyvät sairaus- ja kotivakuutukset molemmilla :)

Irtisanottiin tänään tämä meidän nykynen kämppä. Nyt se on sitte viimein varmistunu, että kyllä täältä muutto tulee! Tampereelle olis suunta seuraavaksi. Hain sinne Trainer4You:n ravintovalmentaja kouluun, eli kivaa tekemistä on siis tiedossa :) Odotan kyllä aika innolla sitä koulutusta! Saas nähdä kauanko Tampereen suunnilla viihdytään! :)
***
Nyt viime päivinä on kyllä hurjasti noussu taas motivaatio treenien sekä ruokavalion suhteen. Teki erittäin hyvää käydä siellä jumppamaratonilla! :D Tekis vaan koko ajan mieli treenata!
Täytyy koittaa kuitenki vähän malttaa, ettei nyt itteään ihan sippiin vedä heti aluksi taas, niin jaksaa sitte kunnolla :)

Olen nyt aivan ihastunu kaikenlaisiin kyykkyihin (paitsi askelkyykkyihin, ne on kamalia, haha!). Ja tuntuu, että vaikka en ole kauaa kyykkyjä tehnytkään, niin alkaa tulokset jo näkymään :)
Tekniikkaahan tässä saa vielä hioa, ja yks ongelma mulla on liikkuvuuden kans. Kyykkyynhän en pääse niin alas ko pitäis/haluaisin. Täytyy vaan venytellä, eikait siinä muu auta. Lonkasta ja pohkeista se nimittäin kiristää.

(kuva googlesta)

Muutenki minun häätyis kyllä petrata tuon venyttelyn ja liikkuvuusharjottelun kans. Olen kyllä tällä hetkellä ku rautakanki. Ei oikein ole hyvä lihaskuntotreeninkään kannalta..
Mikähän siinä on, että vaikka tietää, että venyttely ja liikkuvuus onki tosi tärkeitä, niin niitä ei kertakaikkiaan välillä saa aikaseksi treenata?? Kait olen sitten niin lyhytjänteinen, että pitäis heti näkyä tuloksia, koska muuten tuntuu ihan turhalta.
No okei, tänään kyllä venyteltiinki kunnolla, hyvä minä hyvä me!!

Vinkkejä liikkuvuuden parantamiseksi saa antaa! :) 

Ps. Sori hirveästi, ko en ole pitkään aikaan laittanu ite ottamia kuvia. Täytyy kyllä nyt petrata tässä asiassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3