Sivut

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja motivaatiopula...

Moi piiiitkästä aikaa!

Onpas vierähtänyt taas tovi viime kirjoittelusta. Ei ole jotenki ollu kirjottelufiilikset kohdillaan.
Istuskelen täällä olkkarin lattialla, ja joka paikka on kipeä (odotan pelolla huomista..)
Kävin eilen Ruska Jumppamaratonissa. About 4 tuntia liikkumista, niin voin kertoa että tuntuu! :D
Jumppamaraton tosiaan eilen alko jo klo 11. Aamulla tuntu etten hittolainen lähe mihinkään, väsytti ihan sikana! Onneksi kuitenki lähin, koska kivaa oli! :)
Tänään tiedossa sitten  venyttelyä, ja ehkä pikku kävelylenkki. Huomasin illalla, että tuo jumppa oli aika suuri stressi minun keholle. Sydän hakkas illalla yli 90 ja väsytti ihan hulluna. Viime yönä nukahdinkin vasta 2 aikoihin. Jostain syystä erityisestä vasenta kättä jomotti koko ajan, laitoin siihen sitten kylmägeeliä, joka ilmeisesti vaikutti, koska nukahdin sitten hetken päästä :)

Mitkä olis teidän vinkit palautumiseen?
***
Nyt on ollu pitkän aikaa motivaatio vähän hukassa, niin liikunnan ku ruokahommienki suhteen. Ei millään jaksais treenata, eikä jaksais millään kiinnittää huomiota siihen mitä syö. Tietysti nuo on varmaan yhteydessä toisiinsa; jos et syö hyvin, et myöskään jaksa liikkua.

Se on kyllä jännä, miksi sitä aina lipsahtaa ns. väärälle puolelle tuon ruoan kans, vaikka tietää, että siitä terveellisemmästä ruoasta tulee paljon parempi olo.. Ehkä se on se, että ku ite tykkään jos ruoka on helppo laittaa, niin en vaan jotenki osaa tehdä mitään terveellistä ja helppoa... Tai en tiiä, ite tykkään että kyllä se on terveellistä se normaali kotiruoka, ku vähän kattoo, mistä sen tekee, eikähän ne vaikeita ole tehä.

Ja sitten on vielä se, ku tuntuu ettei jaksa enää edes syödä mitään jauhelihaa tai kanaa ku sitä on tullu niin paljon syötyä! Kalaan ei ole onneksi menny maku :)

En nyt tiiä oliko tässä päätä taikka häntää... :D

Mutta kivaa sunnuntaita, ja alkavaa viikkoa! <3

***
Hei, ajattelin vähän, josko avaisin joulublogin. Miehän olen kauhea jouluhullu, enkä jaksais aina helluakaan kiusata niillä jutuilla niin vois sinne kirjottaa :D
Kerronpa teille sitten mihin lopputulokseen sen blogin suhteen olen tullu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3