Sivut

lauantai 10. lokakuuta 2015

Automatkan haastavuudet

Terve!
Täältä sitä kirjotellaan tien päältä. Ite en tietystikkään istu kuskin paikalla nyt vaan sen homman hoitaa hellu. Ollaan menossa nyt tosiaan sinne keski-Suomeen, tällä hetkellä ollaan Pyhäjärvellä. Äsken pysähyttiin abc:lla ja O kävi ostamassa meille kahvia ja nisua.
Jep, parasta matkaevästä, haha!
***
Itellä tulee ainaki tosi huonosti syötyä pitkillä automatkoilla. Ja sen kyllä huomaa sitte taas muutamana seuraavana päivänä. Olo on tosi tukkonen, eikä vatta oikein taho toimia. Se on kyllä sellanen asia tuo syöminen mitä pitäis aivan ehdottomasti parantaa. Jotenki se muka tuntuu aina niin kauhean hankalalta ku ei tässä matkan varrella ole oikeastaan ku abc:tä ja kotipitsoja (ellei siis lähe seikkaileen esim Oulun keskustaan) ja tunnetusti niissähän se ruoka ei kovin hääppöstä ole. Vaatis siis itteltä sen, että mukana olis aina esim. kylmälaukku mihin pakkaus vaikka salaatit mukaan jne. Tai esim hedelmät ja pähkinäthän kyllä säilyis ilman kylmälaukkuaki.

Jotenki sitä on vaan aina, pienestä pitäen, tottunu siihen, että pitkillä matkoilla käydään aina syömässä jotaki hampurilaisaterioita tai pitsaa. Nyt siitä tavasta haluaisin eroon, mutta se näyttääki olevan itelle vähän sellanen kompastuskivi, eikä sitä niin vain muuteta.

Mitä te syötte pitkien automatkojen aikana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3