Sivut

torstai 8. lokakuuta 2015

Härdelliä ja detoxia

Huh! Kyllä voi olla jo pelkässä muuton suunnitelmassa oma hommansa, saatika sitte pakkaamisessa!
Ollaan tosiaan kuun vaihteessa muuttamassa etelä-Suomeen (en taaskaan muista olenko asiasta maininnut, hehe). Ens viikko ollaan reissun päällä, niin olen nyt jo laittanu vähän kamoja kasaan.
Tuo tavaramäärä on vain ihan järjetön, mikä kahellaki ihmisellä voi olla! Välillä tuntuu, että vois alkaa sellaseksi minimalistiksi, niinko joku pariskunta jossaki ulkomailla, että niillä oli tyyliin vaan ne kaks lautasta, pari kattilaa jne :D
Tuossahan on siis vasta tavaraa tuosta komerosta! Tuohon päälle tietty vielä kaikki astiat ja muut niin huh!

Tässä on nyt vielä ilmenny yks ongelma. Joudutaan luultavasti lähteen tästä tämän kuun viimenen päivä eli 31. päivä. Asunto uudessa paikkaa vapautuu kuitenki vasta 2.11. Eli ollaan toisinsanoen kodittomia nuo kaks päivää.. :D Aiotaan kyllä kuitenki soittaa nykyselle vuokranantajalle, että onko ok, jos majotutaan vielä ne pari päivää tässä, ja sitte lähetään.
Sen lisäksi on toinenki ongelma. Ei nyt oikein tiedetä, että millä keinolla siirretään nuo kaikki tavarat uuteen asuntoon. Ei oikein ole ketään joka pystyis lähteä viemään, ja tarvittais aika super iso autoki kaikenlisäksi. Mutta sitte taas muuttofirmat tulee ihan sika kalliiksi. Yksi paikka mistä kysyttiin, makso yli 2000€! Siis Kittilästä Kangasalle! Oh God... En tiedä, täytyykö tässä nyt luopua kaikesta maallisesta omaisuudesta.. haha!
***
Noh, se siitä muuttojupakasta tällä kertaa.
Vietettiin tänään hellun kans detox päivää. Periaatteessa kai sitä yleensä ollaan vähintään viikko, mutta aateltiin kokeilla tätä yhtä päivää, että mitä se käytännössä olis.
Päivän aikana on siis juotu Paaaljon teetä ja vettä. Sen lisäksi pari kertaa viherjauheshottia (siis pieneenä vesimäärään n.1tl viherjauhetta), jotka maistuu ihan saakelin pahalta! En ole niitä halunnu kuitenkaan esim. smoothieen laittaa, koska sitä smoothieta ei varmaan pystyis sen jälkeen juomaan.... :p
Mutta koska olen kuullu niin paljon hyvää viherjauheista ja sen vaikutuksesta, niin juon sitä kuitenki!

"Viherjauhe on helppo tapa lisätä antioksidanttien ja elintärkeiden vitamiinien ja mineraalien saantia."

Viherjauheet myös puhdistavat tehokkaasti elimistöä, ja auttavat saavuttamaan hyvän pH-tasapainon!

Aamu ja aamupäivä oli kyllä pahimmat, meinas särkeä päätä ja olla koko ajan nälkä. Siinä mielessä epäonnistunut kokeilu, koska vaikka ollaan detox-kuurilla, niin nälkää ei sais päästä syntymään.
Kuitenkin, jopa nälästä huolimatta, on koko päivän ollu jotenki tavallista pirteämpi olo! Aivan uskomatonta! Jo yhen päivän aikana huomaa, kuinka olo on energisempi ja pirteämpi! Ja täytyy vielä mainita, että heräsin aamulla klo 7, enkä kertaakaan ole meinannu nukahtaa, vaikka yleensä viimestään 10 maissa olen aivan poikki, jos aikasin herään!

Kenellä on kokemusta detoxista? Kuinka kauan olette ns. detox-kuurilla, ja mitä syötte niinä päivinä?
Tämän päivän lounas. Oli muuten ihan hyvää nuo paistetut porkkana ja kesäkurpitsasuikaleet.
Oih, kuinka hyvää omenaa oli, maistoin suikaleen! Loput kuitenki pääty vihersmoothien sekaan :) Ja tottakai luomua ;)
***
Huomenna lähetäänki sitte reissun päälle. Täytyy aamulla käydä vielä viemässä kirjastoon kirjat, ja jos käväsis kahvilla vielä Café Somassa ennen ajoa!

Kivaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3