Sivut

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kehitystä tapahtuu

Istuskeli eilen lattialla kattelemassa uutta Putousta, kun mainostauolla yhtäkkiä hoksasin jännän tuntusen "muhkuran" reidessä. Vähän aikaa paineskelin sitä, ja sitte tajusin yhtäkkiä ettei Hel***ti, sehän on reisilihas! :D Vaikken olekkaan pää kolmantena jalkana treenaillut viime aikoina, niin silti vaan tuntuu lihakset kasvaneen!

Ennenhän inhosin omia reisiä. Ne oli Aivan liian isot! En tiiä mitä on tapahtunu, mutta nykysin en enää inhoa niitä! Tietysti ne sais muutta muotoaan vielä reilusti, ja muuttua se "löllö" lihakseksi vaikka kokonaan, mutta se koko ei enää ahdista ollenkaan :)

On kyllä aina ihan pirun kivaa huomata, että kehitystä tapahtuu :) Ja se mistä olen mielettömän ilonen ja onnellinen on se, että en ole kadottanut liikuntaa ja sen  tuomaa riemua ollenkaan. Tai siis kun esim. pari vuotta sitten oli niitä kausia kun liikunta jakso kiinnostaa hulluna, ja sitte meni taas kuukausia etten liikkunu mihinkään.
Nyt näyttäisi siltä, että liikunta on tullu osaksi elämää niinko haluanki! :) Edelleenkin tulee viikkoja, että treenaan vain pari kertaa. Mutta treenaan silti, eli pidempiä taukoja ei ole tullut, ja toivottavasti ei enää koskaan tulekkaan :)
Ja tottakai, kuten varmasti kaikilla, on niitä hetkiä kun on oikeasti pakko pakottaa ittensä treenaamaan, mutta kun sen tekee, niin seuraava kerta on taas kivempi ja helpompi henkisesti.

Ai vitsi, että olen ilonen tästä kehityksestä!
Tänään on kuitenki kehonhuolto päivä, koska selkä on ottanu vähän itteensä reenistä, ja se on nyt vähän kipiä. Siispä liikkuvuus harjottelua ja venyttelyä ^^

Kivaa sunnuntaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3