Sivut

tiistai 27. lokakuuta 2015

Miten tämä jatkuu...?

Mulla on ollu nyt jonkin aikaa vähän kaksjakoset fiilikset tämän blogin suhteen. Lopettaa en aio, enkä haluakkaan, mutta jotenkin tuntuu, ettei viime aikoina ole jaksanu kauheasti panostaa tähän. Esim. kuvien ottaminen on jääny kokonaan.
Toki tässä nyt on ollu muutenki kaikkea mielessä muuton takia, mutta tuntuu, että on vähän paineita tämän blogin suhteen, kun kuitenkaan en haluaisi kovin pitkää taukoa pitää kirjottamisesta.

Ehkä sitä on iskeny myös pienehkö kammo kirjottaa, kun lueskelen aika paljon erilaisia blogeja, ja tuntuu, että näiden blogien kirjottajat todella tietävät mistä puhuvat tai ainakin osaavat asiat uskottavasti selittää, haha! ja itse kirjoittaa vain näin harrastelijan näkökulmasta.
Tiedän, ettei siinä ole mitään "väärää" (jos näin voi edes ilmaista asian) mutta olisi kiva kirjoittaa, kun olisi vankka tietämys jostain jutusta. Vaikka toisaalta, oma bloginihan tämä on ja vähän niinkuin päiväkirja, niin tarvitseeko siellä nyt niin paljon sitä vankkaa tietopohjaa ollakkaan, kun fiilisten mukaan kuitenkin mennään :D
Katsotaan nyt miten tämä tästä jatkuu! Ideoita ja vinkkejä saa heittää! :)
Ei oikein tiiä mihin suuntaan tuo (jätte kaunis) vaaka asettuu...
Nyt talven ja erityisesti joulun lähestyessä kirjoittelen myös enemmän toiseen blogiini Joulua Sydämellä. Siellä on kaikkea jouluun liittyvää jutskaa ja mietintää :) Käykäähän kurkkaamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3