Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Synttäreitä ja muuttofiiliksiä

Noniin! Muutto alkaa olemaan aika lähellä nyt! Reilu pari viikkoa asustellaan enää Lapissa, ja kuun vaihteessa meistä tulee sitten Pirkanmaalaisia! Kyllähän se meinaa vähän stressata koko homma. Onneksi kuitenki on selvinny, että miten ja millä muutetaan. Vielä kun ne työasiat jotenki järjestyis niin olis hyvä.

Ihminenhän on tiedettävästi erittäin mukavuuden haluinen, joten kaikki uusi on aina enemmän tai vähemmän pelottavaa. 

Ja tottakai tulee hirveä ikävä sisaruksia ja äitiä! Kun kuitenki tietää, ettei enää niin helposti pääse näkemään... Mutta onneks Tampereelta on hyvät kulkuyhteydet Lappiinki :) Ja Helsingistä jos vaikka lentää Rovaniemelle, niin pääsee vähän halvemmalla. Finnairilla lentäminen on kyllä ihan sika kallista... Onneks on Norwegian :D

Samalla olen kuitenki aika innoissani muutosta! Ja onneks ei olla etelässäkään yksin vaan tuttuja ja rakkaita ihmisiä löytyy sieltäkin! :)
Eniten stressaa töiden aloittaminen, tai oikeastaan niiden hankkiminen. Joudun kuitenkin lähihoitajan töitä tekemään sillä rahaa tarvitaan.
Onneksi alkaa kuitenkin se ravintovalmentajakoulutus niin ollaan taas lähempänä sitä mitä haluan tehdä. <3 Täytyy nyt vaan toivoa, että sinne sopeutuis nopeasti ja kotiutuis hyvin.
***
Vietin eilen synttäreitä! :) Ei kylläkään muuten juhlittu, mutta syötiin kakkua hellun, äitin ja sen miesystävän kanssa :) Ja kävin eilen siskolla hierottavana, se kun opiskelee hierojaksi, niin niillä on niitä opiskelijahierontoja. Oli kivaa ja hyvin systeri hiero ^^
Ei sitä vanhemmiten oikein osaa enää edes kauheasti juhlia.. Ehkä kolmikymppiset vois olla seuraavat isot juhlat.. ehkä.. :D
Kuitenkin, kiva on kun muistetaan. Sain mm. tällaiset lahjaksi anopilta:
Rakastan kastehelmijuttuja<3
Sitten sain tietty kortit hellulta, porukoilta ja äitiltä ja sen miesystävältä. :)
Niin se vaan vuodet vierii. Täytyy aina yrittää muistaa, että tekee niitä asioita joista tulee ittelle hyvä mieli, koska koskaan ei voi tietää, kauanko on enää aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3