Sivut

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Selkäkipua

Moro!
Pitkästä aikaa täällä taas kirjottelemassa :) Jotenki on tänne jääny kirjottelu, kun olen keskittyny näin joulun lähestyessä enemmän tuohon toiseen blogiini Joulua Sydämellä (klik!)

On se kyllä ihmeellistä, miten helposti vieläkin tuo oma hyvinvointi jää taka-alalle, erityisesti kun jään yksin kotiin. Hellu on ollu muutaman päivän töissä, ja mie olen ollu sitte kotona. Tästä on seurannu se, etten jaksa kiinnittää huomiota omaan syömiseeni enkä varsinkaan liikkumiseen. Valehtelematta tasan yhtenä päivänä olen käyny yksin lenkillä. Ja syöminen tahtoo jäädä päivällä kokonaan. Aamulla aamupala, ja sitte ehkä tyyliin jogurtti kahvin kans päivällä, ja eka kunnon ruoka vasta klo 15 maissa, ko O tulee kotia.
Ja yleensä ihan yksinkertaisesti siksi, ettei ole nälkä, enkä jaksa "turhaan" itselleni silloin ruokaa laittaa.
Liikuntaa nyt en voi selittää mitenkään, se vaan on jäänyt. Toki käydään sitten iltaisin yhdessä O:n kanssa lenkillä, mutta tuntuu ettei se riitä. Hassuahan tässä on se, että tiedostan vallan hyvin sen, mikä olo siitä liikkumattomuudesta tulee. Esimerkiksi nyt on selkä paljon enemmän kipeä, ja muutenkin ihan kummallinen olo, kuin silloin kun liikun säännöllisesti, ja rankempaa liikuntaa.

Muutenkin muutun jotenkin ihan super passiiviseksi kun jään yksin kotiin. Saatan istua monta tuntia Putkeen tietokoneella, vain katsomassa samoja facebookin uutisia tai lukemassa blogeja.
Tänä aamuna sain kyllä jo pyykkikoneen täytettyä ja tuolla se pesee pyykkiä, sekä tiskasin tiskivuoren keittiöstä, mutta täällä sitä taas ollaan ja näpytellään tietsikalla... 
Kyllä täytyisi tänään keksiä jotain kehittävää, ja jos saisi itseään sen verran niskasta kiinni, että vetäisi jonkin treenin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3