Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Ei huvita!

Monelle on varmaan tuttu tunne, kun ei jaksaisi millään lähteä salille/lenkille tai treenata mitenkään. Keksitään kaikenlaisia syitä, miksi ei tänään (eikä huomenna eikä ylihuomenna..) tarvitsisi treenata; väsyttääääää, ei se haittaa jos yksi treeni jää väliin, muttaku huomennaki on meno sinne ja tuonne jne jne jne.
 
Itse olen potenut tätä ongelmaa nyt jonkin aikaa. Tuntuu niin hankalalta tehdä mitään treeniä (selvennyksenä siis että, en käy salilla, vaan teen lihaskuntotreenejä oman kehon painoilla + käsipainoilla/kahvakuulalla kotona).
Lähinnä kai se on aloittamisen vaikeus. Treenaamiset on jääny joulukuussa lähes kokonaan, kävelylenkkejä lukuunottamatta. Nyt pitäis sitte alottaa mutta mikäs sen hankalampaa! Ja kuka nyt jaksaa edes hikoilla!

Noh, pikkuhiljaa.. Eilen hypin mm. hyppynarulla, ja se kyllä tuntuu nyt sekä jaloissa että vatsalihaksissa! On muuten tehokasta!
Ja tietysti olen jatkanu niitä kävelylenkkejä myös.

Kuten vanha sanontakin kuuluu; alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo.

 Mutta tiedättekö mikä on auttanu? 
Just sillä samaisella hetkellä kun mietitte niitä tekosyitä olla lähtemättä treenaamaan, ja kun tuntuu ajatuskin  vastenmieliseltä, niin silloin vaan aivot offille ja lenkkivaatteet niskaan ja pihalle!
Koskaan en ole treenin jälkeen ollu paskalla fiiliksellä (ainakaan sen takia että tuli treenattua)!
Eli toimivin tapa itselle on käyttää hyödyksi juuri ne heikot hetket, kun tekisi mieli luovuttaa ja olla lähtemättä :) Ja itsehän siis pidän esim kävelylenkeistä, varsinkin talvella kun on niin raikas ilma <3 Mutta monesti meinaa vaan laiskuus viedä voiton.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3