Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Elä silloin kun voit!

Vanhana suret enemmän sitä mitä jäi tekemättä, etkä sitä mitä teit.

 Uskon kyllä tähän.
Pikkuhiljaa haluan muuttaa omaa toimintaanikin niin, ettei tarvitsisi vanhana sitten miettiä, että miksi en tehnyt sitä tai miksi en lähtenyt sinne. Koska silloin se kaikki on jo myöhäistä.

Täytyy elää silloin kun voi!

Jenny Belitz-Henrikssonin Sisäinen Voima-kirjaa lainatakseni:
"Sitku on se hetki, jota saat odottaa siihen päivään asti, kun muutat puuyksiöön viimeiselle maalliselle matkallesi. 
Hyvä uutinen tulee tässä: voit tällä sekunnilla saada onnea, tasapainoa ja rauhaa asennettasi vaihtamalla, arvostamalla asioita ja ihmisiä ympärilläsi, olemalla kiitollinen. Haluatko elää tässä ja nyt vai sitku?
Sinun valintasi."


(kuva googlesta)
 Luulenpa, että monet valinnat, mitä olen tähän mennessä tehnyt, ovat olleet joillekkin ns. kova pala. He eivät välttämättä ymmärrä, miksi olen tehnyt tai teen niinkuin teen.
Mutta toisaalta,  tarvitseeko heidän ymmärtää? Eikös täällä eletä omaa elämää ja vain itseäsi varten, eikä niitä muita varten tai niiden muiden elämää?


 Itse ihailen suuresti sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat tehdä juuri niinkuin heistä tuntuu! Itse usein ajattelen, mitä muut tekemisistäni ajattelevat, ja tähän mennessä se on estänytkin minua tekemästä ja sanomasta joitain asioita.
Kun vaan muistaisi sen, ettei se tee itseä yhtään onnellisemmaksi, jos tekee aina vaan niinkuin muut haluavat.
 Pikkuhiljaa sitä vaan ahdistuu ja kadottaa ilon elämästä, kun joutuu tekemään itselle epämieluisia asioita.

Mitäs jos kaikki aletaan elämään sitä omaa elämää, eikä muiden? :)

2 kommenttia:

 1. Oi, kiitos kaunis siteerauksesta!
  Halusin vain sanoa, että tuo, että tunnistaa sen, että tekee asioita muiden vuoksi tai sen vuoksi, mitä muut ajattelevat, on jo ensimmäinen askel kohti muutosta! Ja useinhan muuten ihminen tekee asioita, joita hän LUULEE ja OLETTAA, että muut odottavat häneltä :)
  Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, se on tärkeä ensimmäinen askel. Sen jälkeen voi vasta alkaa työstämään itseään ja omia ajatuksiaan. :) Kiitos kommentistasi ja ihanaa viikonloppua ja alkavaa viikkoa sinullekin! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3