Sivut

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Matkakuumetta

Hitsi, kun tekis mieli lähteä johonkin lämpimään! Säännöllisen epäsäännöllisesti käyn aina kattelemassa aurinkomatkojen ja finnmatkojen sivuja, ja mietin että mistä nappais tukun rahaa, niin vois lähteä käymään ulkomailla, hehe.
 Heti vaan kyllä kun on rahaa niin johonkin lähden. :)
 Viime elokuussa käytiin hellun ja sen porukoitten kans Sisiliassa, Giardini-Naxoksessa. Ihastuin siihen paikkaan vietävästi, ja sinne menen vielä joskus uudestaan <3 Jotenkin se tunnelma mikä siellä oli, oli ihanan rento ja hotellin henkilökuntakin oli niin rentoa ja ihanaa!
Ja se ruoka mitä siellä oli.... ahh! <3

Rehellisesti sanottuna hieman kyllä välillä kadehdin ihmisiä, jotka voivat vaan ottaa ja lähteä. Kyllähän sitä periaatteessa voisi itsekin, mutta sitten tulee vastaan se suurin ongelma; raha. No money no funny, ainakaan tässä tapauksessa. Ei auta kuin säästää :)
 Vähän olisi mielessä, että voisi seuraavaksi suunnata kohti Prahaa. Kuulema mukava ja tosi halpa paikka.

Mitä kautta te varaatte matkat? Suositteko ennemmin all inclusive vaihtoehtoa matkustellessa, vai otatteko mielummin vain lennon ja hotellin, ja syömisistä yms. huolehditte itse (hotellihuoneen keittiössä/ravintoloissa)?

2 kommenttia:

 1. Voi kunpa pääsisikin jonnekin reissuun :) En ole matkustanut minnekään kauemmas enää vuosiin, mutta kun viimeksi matkustin, niin se oli äkkilähtö, johon kuului lennot ja hotelli, ja bussikuljetukset. Hotellihuoneeseen ei kuulunut aterioita, mutta siinä oli oma keittiö. Voi että oli kivaa keitellä itse kahvia aamulla, ja juoda parvekkeella aamukahvit auringossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle!
   Meillä oli siellä Sisiliassa All Inclusive, eli kaikki ruoat kuuluivat siihen yms. mutta mielestäni se ei ole ollenkaan pakollista, vaan olisi ihanaa keitellä rauhassa esim. aamukahvit juuri silloin kun huvittaa ja syödä juuri sellaista ruokaa kun haluaa, tai käydä ravintoloissa :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3