Sivut

maanantai 11. tammikuuta 2016

Mietteitä tulevaisuudesta

Hellurei!
Matkat on matkusteltu ja joulu ja uusi vuosi juhlittu! Nyt ollaan taas kotona :)

Itellä on ollu tässä jo pidemmän aikaa mietinnässä, että mitä sitä elämältään oikein haluaa. Kun en oikein osaa yhtään sanoa, mitä haluaisin työkseni tehdä ja sitä myöten, että mihin kouluun hakisin.. Olen siis jo valmistunut lähihoitajaksi viime keväänä, mutta jotenkin se ala ei vaan tunnu omalta, ja siksi pohdinkin, mikä se seuraava siirto tässä työelämässä/opiskelussa olisi.
Tämän kuun lopussa mulla alkaa onneksi Trainer4You:n ravintovalmentajakoulutus Tampereella, ja toivonki sen vähän valasevan mieltä. Olen kyllä siitä koulutuksesta tosi innoissani :)
***
En muista olenko täällä blogissa maininnut siitä fysioterapiakoulutuksesta, johon siis hain viime keväänä ja pääsin sinne, mutta en vastaanottanutkaan sitä paikkaa. Tottapuhuen olen alkanu katumaan sitä, etten mennyt sinne kouluun.. Liian hoppu oli "isoon maailmaan".
 Lienekkö tämä taas näitä juttuja, että on pakko menä kauas, että näkee lähelle.
Jotenki tuntuu, että Lappi on itelle se paras paikka.. Toisaalta me ollaan asuttu ihan tosi vähän aikaa vasta etelässä, niin on hankala sanoa. Ja kun ei oikein töitä ole, niin se vaikeuttaa kyllä ihan hulluna sitä kotiutumista. Puuttuu tavallaan se rytmi elämästä (ei sillä että sitä rytmiä nyt pahemmin oliskaan ku vuorotyötä tekee..:p) ja tottakai menee rahallisesti paljon huonommin.

Hitto ku pitäis olla sellanen, että pääsis jossaki näkemään ihan konkreettisesti mitä se esim. fysioterapeutin työ on. Pelottaa vähän hakea/mennä mihinkään kouluun, ku jos tuleeki taas se tunne, ettei se olekkaan minun hommaa, niin sitä on taas siinä samassa tilanteessa, että täytyy miettiä kaikkea uudestaan ja uudestaan.
***
Noh, kevät nyt menee etelässä vielä ainakin. Sitä tiiä jos tännekki vielä kotiutuis :)
Lopuksi laitan lumisia kuvia reissusta. Ihanaa kun täällä etelämpänä alkaa aurinko valaseen jo puitten latvoja niin kivasti ja muutenki <3
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

 1. Todella kivalta vaikuttaa myös tämäkin blogisi! Ja toivottavasti jaat vähän niitä ravintovalmentajan neuvoja myös täällä, mua kiinnostaisi kovasti. Mukavaa tammikuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^^
   Juu, kyllä varmasti jotain neuvoja tulee jaettua! Samoin kivaa tammikuuta sullekin! :)

   Poista

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3