Sivut

torstai 14. tammikuuta 2016

Muutoksia blogiin

Noniin, nyt on vähän blogia muokattu! Itse asiassa aika paljonki!
Mitäs tykkäätte? :)

Suurin muutos on blogin nimen vaihtuminen. Jotenkin olen  tuntenut jo pitkään ettei tuo Fun and Healthy life ole se oikea nimi tälle blogille. Ensinnäkin, blogissa on varmaan enemmän muuta kuin esim. liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä juttuja. Toisekseen haluan suomenkielisen nimen blogilleni. Kolmanneksi elämä On aika jännittävää kun sen oikein oivaltaa! ;)
Koska blogin tausta on nyt valkoinen, yritän alkaa panostamaan parempiin kuviin, jotta ne tuovat sitten paremmin väriä sivuille.:)

Näissä merkeissä on täällä menny tämä päivä tähän asti. Heräsin aamulla taas kuuden jälkeen, kun hellu toi kahvia mulle vuoteeseen <3 Tänään sain tehtyä jopa lyhkäsen treeninki! Kyllä siinä hiki tuli, vaikka ei todellakaan ollu edes kauhean raskas treeni! Näköjään kunto vähän huonontunu taas ku on ollu niin pitkä tauko kunnon treenaamisesta. Mutta eikhän se tästä!

Täytyy muuten hehkuttaa tuota Sisäinen Voima kirjaa! Loistavia ajatelmia, ja hyvin kirjoitettu. On nyt tullu enemmän luettua sitä ku on miettiny kaikkia juttuja omassa elämässä.

Mutta hei, huomenna on taas perjantai! Kivaa loppuviikkoa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3