Sivut

maanantai 4. tammikuuta 2016

Uusi vuosi 2016

Heippa pitkästä aikaa!

Joulu ja uusi vuosi on nyt juhlittu, ja monilla on alkanut jo paluu arkeen.
Me ollaan hellun kans vielä Lapin reissulla. Vielä olis about viikko lomailua, jonka jälkeen täytyy taas rutinoitua arkihommiin. Sitä mitä se arki tulee pitämään sisällä, jää vielä yllätykseksi myöskin itselle.
Töitä ei kummallakaan tällä hetkellä ole, mutta mulla alkaa nyt kuun lopussa Trainer4You:n ravintovalmentaja-koulutus. Sitä ootan kyllä innolla!

Tosiaan, tultiin Lappiin minun porukoille Uudeksi Vuodeksi viime keskiviikkona. Ylihuomenna jatketaan matkaa sitte minun äitille ja ollaan siellä pari päivää. Loppuviikosta sitten taas kohti etelää.
***
Loman aikana ei ole kyllä kauheasti tullu katottua syömisiä, ja liikuntaki on kyllä jääny aika vähille, muutamia kävelylenkkejä lukuunottamatta. Nyt olen koittanu taas ryhdistäytyä ja alkaa tarkkaileen vähän syömisiä, mutta ainaki tähän mennessä on menny vähän persiilleen se homma... Liikaa herkkuja tarjolla.... :D

Mie olen kyllä vähän sellanen, että kaikki herkut pitäis kadottaa, ettei niitä tulis sitte syötyä.. Huono itsekuriko? Mutta jos esillä tai edes jääkaapissa on esim. nuudeleita tai lihapiirakkaa, niin ne himottaa niin paljon, että niitä tulee kyllä sitten syötyä. Senpä takia niitä en kotiinkaan osta kun muutaman kerran vuodessa.
Tällä linjalla ollaan pitkälti menty + lihapiirakkaa ja nakkeja eikä salaattia tai hedelmiä nimeksikkään. Hävettää kyllä ihan tunnustaa, mutta ehkä tämä taas jälleen vähän avaa niitä omia silmiä.. :)
Nyt kun vaihtais nuo ylemmän kuvan herkut vaikkapa näihin:

Mutta ihanaa alkanutta vuotta 2016 kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3