Sivut

maanantai 15. helmikuuta 2016

Takaisin kotiin

Nyt on kahen viikon työ"loma" lusittu, ja tänä iltana matkaan yöjunalla takasin Tamperheelle.
Kaks viikkoa ei ole pitkä aika, mutta itelle nämä kaks viikkoa oli kyllä erittäin antosia. Enimmäkseenhän mie tein töitä, mutta sitäpä sinne olinki menny tekemhän, joten ei haitannu muutamat ylimääräset vuorot ja yks 7-21 vuoro :)
Rahantuloa ei voi estää.. :D

Lunta on satanu koko viime viikon, ja pohjosessa lunta onki nyt yli metrin. Jopa mie, joka tykkään lumesta, ja sitä etelässä ollessa kaipailinki paljon, sanoin että eikhän jo alkais riittämhän. Eikait se muuten, muttako ei täälä pohjosessa, varsinkhan pikku kylilä, ole tuo teitten auraamistahti ollenkhan samanlainen mitä etelässä. Näin kärjistäen nii, etelässäkö tippuu hiutale maahan niin jo on armeija heti yhtä kohtaa auraamassa, mutta pohjosessa saa kyllä jalan mitan tulla lunta ennenko teitä aurathan, varsinkhan pikkuteitä.
Tullee mukavat tulvat kevhäälä..

Ja voi vitsi ko molen ilonen ko en olekkaan kaottanu ommaa murretta mihinkhän! Etelässä se vain pakkaa unohtumhan ko ei sielä kukhan puhu niinkö mie. Ja ko enhän miekhän puhu täyellisesti lapin murretta ko ei isä ja äiti sitä puhunu kanskaan, mutta etelässä tuntuu että se vähänenki unohtuu!
***
Nyt ko menen kotia, niin minun häätyy kyllä kunnolla panostaa siihen ravintovalmentaja koulutukshen. Pitäis saaha harjottelu asiakkuuski alule ja sata ja kymmenen muutaki asiaa tehtyä siihen liittyen.
Mutta sole poka mikhän ;)

Eilen oli ystävänpäivä, mutta eipä sitä tullu erikoisemmin vietettyä ko olin töissä. Täytyy huomena viettää vähän jälessä sitä hellun kans :D

Mites teiän viikonloppu ystävänpäivinhen on sujunu? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti kommentistasi! <3